سلام دوستان زمان خرید کی بوده، بازهم کاهش قیمت ادامه دارد، یا یک خرید 50 تایی بزنم، باتشکر از همفکری شما عزیز بزرگوار،
ماهی رو هر وقت از آب بگیری میمیره من که هر وقت خرید زدم بعدش ریخته هر وقت فروختم اوج گرفته
الان وقت خرید بنظر من حالا باز میتونه صبر کنی
دوست من سعی کن خرید فروشت رو در چارت و یا تحلیل روزانه ساعتی تحلیل گر ها ببینید تا جایی که بنده داخل این سایت ها دیدم اصولا ۸۰ درصد عموم روی احساس نظر میدن و با هر کندل صعودی سیگنال صعودی میدن و با هر کندل نزولی سیگنال صفر شدن و شما اگر الان از این ارز خوب بگی بگی تا ده روز دیگه یک دلار فقط لایک میگیری و اگر بگی اقا چارتن بیت بده اس ال پی ام فعلا شاید گاهی وقت ها داره خودشو یک تکونی میده اما بازم اصلاح در روند نزولیه دیس لایک میخوری چون اون رویا پردازی های یک فردو از بین میبری همیشه واقعیت تلخه بنده اس ال پی روی قیمت ۱۹۰۰ریال خارج شدم و همینجا گفتم خروج مناسبه
الانم اس ال پی اگر قصد رفتن داره کلا کاری به بیتم نداشته باشم و روند مارکت باید مقاومت ۳۰۰۰ رو رد کنه و تثبیت روش بده تا بشه خرید انجام داد و الی من فعلا خریدی ندارم این دید منه و مسئول خرید فروش هیچ فردی نیستم من سعی میکنم دیدمو به اشتراک بزارم تا شاید اگر چند نفر بلاتکلیفن لااقل بدونن کدومو انتخاب کنن
پر سود باشید
همه همینجوریم و این عادی نیست چون از هوش مصنوعی استفاده میشه که همه متضرر بشوند
شما قیمت ریالی ارز ها رو دقت کن مخصوصا توی اپلیکیشن های ایرانی توی هر صرافی یه قیمتی زده نرخ ها اصلا یکسان نیستن