من ب عنوان ی تازه وارد تو این بازار ، واقعا هنگ کردم ، هر کسی ی حرفی میزنه ، تفاوت تحلیل ها و حرفا و نظرات ب اندازه زمین و آسمون فاصله دارن …
خودت باید یاد بگیری اینجا زیاد حرف میزنن. 1٪درست میگن. بقیه اشتباه تحلیل میکنن
اینجا تحلیل باید تجربه خودت باشه
برای اینکه نباید ب حرف این و اون باشی
نظرات و بزار کنار اصلا
تحلیل ها مهمه که کی تحلیل میکنه
آیا اون کسی که داره تحلیل میکنه با همون تحلیل خودش تصمیم میگیره و خرید و فروش میکنه یا فقط یه تحلیل
اگه تازه واردی برو یاد بگیر و درست وارد بازار شه اون موقع میتونی تصمیم بگیری و نظات درست و غلط و تحلیل درست و غلط و تشخیص بدی
و اینکه انتظا نداشته باش یه روزه میلیاردر بشی
هرکس با دید خودش تحلیل میکنه و سرمایه گذاری میکنه بیت کوین الان از نظر من مشخص نیست کدوم طرف میره چیزی که چارت نشون میده تمایلش بیشتر به ریزشه خب این نظر منه
تحلیلی وجود نداره فقط از رو باد …
نگران نباش همه اینها تازه اومدن برای پول از دست دادان کسی که کهنه کاره داره shortمیگیره با اهرم ۲۰۰ پول در میاره اینجا تازه وارد ها اینجان برو خوشگله اموزش ببین اینجا خبری نیست خوشگله با پولت حال کن فکر کن باختی اینجا
اگه فکر کنی منطقی هست نصف ادما فک کنن میره بالا و نصف فکر کنن میره پایین
وگرنه بازار نابود میشه
چون اگه همه فکر کنن قراره بیت بشه 30 هزار چرا اصلا قرار باشه اون وسط ها بفروشه؟
و اگه همه فکر کنن بیت قرار باشه برسه به 13 هزار چرا کسی تو اون وسط ها بخره؟
چون تحلیل ها اکثرا چرته … اگه قرار بود هرکی یذره تحلیل بلده و اشتراک میذاره و بقیه که تقلید میکنن سود کنن سنگ رو سنگ بند نمیشد
متاسفانه یا خوشبختانه باید امید داشته باشی که در لحظه مناسب درجای مناسبی باشی انگار باید حسی عمل کرد بیشتر تا علمی .. البته تجربه شخصیمه (حتی به اخبار هم نمیشه صد در صد اعتماد کرد) سودهای کلونی تو نوسانات به جیب خیلیا میره چه از خرسای عزیز چه گاوهای محترم .. لیکویید زیباست برای مدیران این بازار ها