حتی یک نفر شما پیدا نمیکنی که مثل من از بیت متنفر باشه .این در حالی است که یک بار هم شده برای امتحان خرید نزدم میگید پول ندارم حاضرم با هر کس رو در رو دیدار بزارم سبد کیف تراست ولت منو رو کنم به شرط اینکه مرد و مردانه حضوری باشه . فقط چند ارز با موجودی 16000 هزار دلار .سرمایه اولیه من 3000 دلار بیشتر نبود.بیشترین سود از سال 1400 از شیبا گرفتم حدود 9000 دلار که البته تا سی هزار دلار هم رفته بود طمع کردم نفروختم.دومین ارز هم از لونا کلاسیک گرفتم زمانی که از اوج ریخت تا یک تومان من کاملاً اتفاقی 1000 دلار خرید زدم فقط در عرض چند ساعت شد 15000 دلار اینجا هم طمع کردم نهایت در پنج هزار دلار سود کردم.نمیخوام منم منم کنم.من عینه دندان پزشکی تجربی کمی تجربه دارم از افت و خیز قیمتها.علمشو ندارم عامیانه تو تراست ولت خرید و فروش میکنم .اینو میخوام بگم شما از این بیت کوین واقعا چی دیدید .این لعنتی الان قیمت داره 21هزار دلار.خوب فوقش چقدر میخواد بشه کدوم عاقلی میاد اینو ده برابر بخره.شما شیبا رو مثلاً یک تو من میخری اگر بخواد پامپ کنه راحت 4یا 5 تومنو میزنه.مثال گفتم ارزهای خیلی خوب تری هم هست .میترسی اسکم بشه خوب کمتر بخر.شما از یک میلیارد قیمت بیت ده میلیون ارز شناسنامه دار بخر .بیت کوین که با این قیمت ریسکش زیاد تره.
آخه تورو هزار تومن جیبیت بذارن ببرن میدان دام فروشا 500 نمیخرن اومدی در مورد بیت کوین نظر میدی ؟
معلوم هست حرام زاده هستی اینجور بی ادبی