آیا فلوکی از همین قیمت صفر کم میکند

میدونی یارو جوری میگه من گفتم من گفتم انگار نوستراداموس بوده خوب لعنتی تو که اینقدر ادعا داری تاریخ دقیق بده فلان روز ریزش داریم
دوم بازار نه بخاطر تحلیل تو نه بخاطر چارت و چهار تا خط ریزش نکرد دلیل ریزش بخاطر ورشکستگی بانک مرتبط با ارزهای دیجیتال بود و طرح مالیات چهل درصد بایدن و شکایت دادستان آمریکا از کوکوین و احتمال افزایش نرخ بهره تا نیم درصد بود
لذا خواهشمندم الکی هی برای ما ادعا نکنید
این بازار نزولی بزودی تموم میشه و من فک میکنم بعد عید جوری بترکونه که همه سوپرایز بشوند

تو هم مردم بدبخت کردی

بازار 3 ماهه سوم 2023 خوب میشه میشه تیر یا مرداد 1402

خب لعنتی تاریخ بده بگو دقیقا کی میترکونه

تو فکر نمیکنی بازار نزولی تموم بشه،رو باد هوا میگی
عید برا منو تو عیده…دلخوش نباش بهش…عید اصلا وجود نداره چه برسه بخواد بتونه همچین تاثیرم بذاره

خودت که پیش بینی ۲۷ هزار رو برای آخر بهمن ماه کرده بودی . اونم با قاطعیت.

داداش اینا همه بهونس ک چند میلیارد دلار پول بی زبون من وشمارو بکش بالا ببرن . خیلی ب این اخبار دقت نکن . دزدی قانونی . الان همشون داخل جزیره هاشون کنار ساحل نشستن پول ملت بین خودشون پخش میکنن و با یک نیش خند دارن فرض میکنن ک چقدر ماها اسکولیم … دنیا فعلا دست حاکمان ظالم افتاده و درست اداره نمیشه ..یکروزی ولی درست میشه .

اصلا دادا ش من نمیدونم بعضی ها چه لذتی میبرن ادعا کنن میدونستن میریزه … کسی که واقعا تحلیلگر باشه همیشه با احتمالات صحبت میکنه و انقدر منم منم نمیکنه … به جای کامنت های چرت و پرت بزارید تحلیلگر ها کامنت بزارن امثال من که بلد نیستم استفاده کنم

الهی زبونت خیر باشد

چرا الکی دوس داری ی چیزی بگی ؟؟حالا ک جنابعالی اینقد مطمئنی تاریخ دقیقش رو بگو کی میکشه بالا

هیشکی نمیتونه تاریخ دقیق پامپ و دامپ رو بگه ولی میشه پیش بینی کرد بالا میره یا پایین پش شما هم اگه تحلیل بلد نیستی الکی ی چیزی رو هوا نگو ک باعث ضرر خیلی ها بشی بعد عید هم خبری نیست مطمئنن بیت ریزشیه