سلام عزیزم من خیلی وقته اینجا کامنت نذاشتم ولی یادمه چند سال پیش اتفاقی یجایی به اسم سید مهدی هاشمی بود فکر کنم دقیق یادم نیست شیبا رو معرفی کرد اون موقع رتبه اش ۲۵۰۰بود بهرحال خریدم هرجا هست خداخیرش بده از اون موقع به بعد روی ارزهای جدید و بقول خیلی ها روی شت کوین ها خیلی سرمایه گذاری کردم خیلیاشون کلاهبرداری دراومد انقدری این اتفاق افتاد تا اینکه ارزهای جدید و پرپتانسیل رو تقریبا میشناسم دوستان من یه ارزی اومده دقیقا ۱۷روزه لانج شده اما انقدر ارزی قوی هست در ۱۷روز ۱۴هزار تفر هولدر داره و در چند تا صرافی متمرکز مثل ال بانک و صرافی های غیر متمرکز لیست شده و تا جایی که منم تحقیق کردم قراره در چند تا صرافی دیگه هم تا چن روز دیکه لیست بشه مارکت گپ ۷میلیون دلاری و حجم معامله ۳۵۰هزار دلاری روزانه داره قیمتشم که بر حسب توکنش عالیه الان ۱۰صفر ۲۰هست دقیقا مثل بی بی دوج که اوایل اومده بود توکنشم همونقدره رتبه اش در کوین مارکت هم ۳۰۰۰هزار هست که باز عالیه لطفا یه نگاهی بکنید پیشنهاد خرید نیست ولی فقط تحقیق کنید براحتی میتونید از پنکیک سواپ در تراست یا ال بانگ و … در حد چند دلاری خرید کنید اما تحقیق کنید ارز پر پتانسیلی است خداوند به همتون روزی بی منت عتا کنه و اینکه عزیزان نترسید الان وقت خریده بازار ریخت مثل الان باید پله ای خرید کرد متاسفانه در کشور ما برعکسه بهرحال اینده از ان ارز دیجیتال است..
لطفاً برامون معرفی کنید
یادم رفته بود اسمشو بگم فک کرده بودم گفتم floki ceo
برادر این همه توضیح دادی دستت درد نکنه منم از ۸ صفر با شیبا بودم و نفروختم این ارزی که راجب اش این همه توضیح دادی اصلا اسمش رو نگفتی !!! که بریم بخریم یا حداقل تحقیق کنیم