آیا توکن سوزی bnb باعث از بین رفتن سرمایه می شود؟

سلام دوستان یه سوال مهم دارم لطفا هر کس اطلاع و آگاهی کامل داره جواب بده :face_blowing_a_kiss::folded_hands::heart:
من الان 3 تا BNB دارم حدود ۲۰ میلیون تومن
حالا میگم اگه بایننس توکن سوزی کنه آیا احتمالش هست تو این فرآیند ۳ تا BNB من بسوزه و داراییم از بین بره

صد در صد بسته به شانست داره

عشقی سلطان اصلا

ربطی نداره به توکن من و تو مثل این میمونه 1000دلار تو بازار دست من و تو و غیره باشه دولت میخواد قیمتش رو ببره بالا از طریق کم کردن دلار تو بازار پس میاد دلارها رو از کسانی که خرید و فروش میکنن میخره ولی دوباره نمیاره به بازار و اون دلارها رو پاره میکنه یا میسوزونه که اصلا نباشه وقتی یواش یواش اون مقداری که خرید و سوزوند به مقدار دلخواهش رسید دست نگه میداره اون موقع تو بازار به جای 1000 دلار دست مردم شده مثلا 800 دلار اون موقع به خاطر کم بودن دلار قیمتش از قبل بالاتر میشه در این موقع اونهایی سود میکنن که هولد کردن یا پس انداز بلند مدت کردن ،

اقا تووخدا یکم مطالعه کنید
خود صرافی یا صاحب ارز از بازار مقداری میخره و غیر قابل دسترسی می کنه اون ارز رو . کاری به دارایی شما نداره. این اتفاق باعث میشه تو بازار کمتر بشه و در صورتی که تقاضا بالاباشه قیمتش بیشتر میشه

کپسول اتش نشانی را همراه داشته باش برای مواقع ضروری

دوست عزیز توکن سوزی ربطی به توکن های درگردش نداره توکن سوزی از توکن هایی که در کردش نیست و دز اختیار خود شرکت هست انجام میشه

خیر امکان نداره، در فرایند توکن سوزی مدیران بایننس عمداً تعدادی از توکنهای خودشون رو به کیف پولی میفرستن که رمز ورودش رو هیچکس نداره در نتیجه این توکنها برای همیشه از دسترس خارج میشه و تعادل عرضه و تقاضا بهم میریزه و نهایتاً باعث افزایش قیمت خواهد شد ممکنه این افزایش قیمت تا چندین روز ادامه پیدا کنه و بعد احتمالا مقداری ریزش خواهد داشت ولی بعیده که دوباره به قیمت اولش برگرده