دوستان ب این نکته توجه کنید ک دینامیت ریزشی بازار را از الان کار گذاشتند در تاریخ ششم ماه بعدی میلادی تمام بیت کوین های صرافی ک در اخبار شنیدید چ مقدار بیت کوین میخواهد ب مشتریانش ک سال ۲۰۰۸ خرید کرده بودند و دادگاهی داشتند و دسترسی نداشتند را آزاد کند و بدهد
به این موضوع دقت کنید ک در ده روز آتی در این محدوده تا حول حوش ۲۰۵۰۰ رنج بزنیم و ۲۲ مارس خبر فاندای مثبت بیاد و بیت کوین پمپ شود و آن پمپ ب صورت اصلاح سقوط عمل کند و دوباره با این حجم فروش بیت کوین های آزاد شده در تاریخ ۶ ماه بعد تا ۱۴۸۰۰ ک آخرین نقطه ی موج نزولی DEATHCROSS و بدترین حالت ممکن برای بیت کوین بود روی چارت سقوط کرده و مجددا صعود کنیم
اما در حال حاضر از لحاظ تکنیکال :
سناریوی اول و اصلی پیش رو رنج تا ده روز و فاندای مثبت ۲۲ مارس و شروع حرکت صعودی تا ۲۸ هزار تتر هست اونجا رنج میزنیم و میریم تا ۳۳هزار تتر اما این دینامیتی ک بر سر راه قرار دادند را نادیده نگیریم
درمورد ۲۸هزار تتر هم من با شخصی ک خودم ازش آموخته ام مشورت کردم و ایشون هم با گربه هم نظر بودند.
ولی چه کنیم ک دست های پشت پرده با کارهای گاها خنده دار و طوری ک هر شخصی ک در بازار هست متوجه میشود ک عمدی هست واقعا خیلی مواقع تکنیکال را هم بی اثر میکنند
پر سود و برقرار باشید انشالله ک این دینامیتی ک بر سر راه شروع مسیر صعودی قرار داده اند به این صورت عمل نخواهد کرد
گربه نظرت چیه من چند تحلیل دیدم که تحلیل گر هاش حرفه ای هستند گفتند ریزش تا 18/000 هزار رو شاخشه و بعد از اون صعودی میشه نظر خودم تا 17/000 هزار تا 16/000 میاد پایین ولی بعد که اومد پایین یک صعودی خوبی پیش روش هست
خودم به شخصه فقط آلت کوین میخرم بیت کوین فقط باید یک دونه داشته باشی که صعودی شد سود خوبی بگیری ولی باز با همون پول ارز هایی مثل هارمونی / گراف / لیدو دائو توکن /. بخری سودش از بیت کوین بیشتر هست
بنظرم اون ۸۵۰۰۰۰ هزارتا همش خالی نمیشه گربه جان قطعاً توسود خوبی قرار دارند ولی این دلیل نمیشه تو این قیمت خالی کنن! به نظرم کراس مرگی که میگی امکان نداره فعال شه داده های آن چین نشون میدن به محض ریزش قیمت به ۲۰۰۰۰ تا کیف پول های بالای هزار بیت کوین شروع به خرید کردن! اگه فاد دیگه ای بیاد و آمارهای تورمی ورکودی هم ترسناکتر از قبل باشن که بعید میدونم ، شاید به قول شما تا ۱۴۸۰۰ برسه ولی بهت قول میدم تا آخر آوریل دوباره ۲۸۰۰۰ پس بگیره الآن مهم تر از بحث های کلان مباحث فاندامنتال داره رو بازار تاثیر میزاره مثل گیردادن به صرافی های متمرکز و برشکستگی سیلورگیت گیردادن های secبه استیبل کوین ها و مباحث دیگه
ولی تا بوده همین بوده… بهار نزدیک…