تجربه دو ساله در کریپتو: درس‌ها و عبرت‌ها

من کلا دو ساله که وارد دنیای کریپتو شدم و اولین ارزی که دو سال پیش خریدم دوج بود بعد شیبا و بیبی دوج و… البته اون موقع قیمتا خیلی پایین تر بود مثلا دوج رو وقتی گرفتم قیمتش 380تومن بود ولی یکسال بعدش وقتی قیمتا به سقف رسیده بودن، همه ی ارزهامو فروختم و چون عاشق رانندگی بودم، ماشین خریدم و باقی پولمم تو فیوچرز لیکوئید شدم البته ضرر نکردم چون قبلش سود خوبی کسب کرده بودم و دیگه خداروشکر پولی نداشتم بیارم تو کریپتو تا اینکه قیمتا همینطور اومد پایین. من کاملا اتفاقی از اون ریزش سنگینه کریپتو فرار کردم ولی میخوام اینو بگم که زمانی که من ارزهامو فروختم خیلیا اینجا صحبت از بیت کوین صد هزار دلاری میکردن ولی هیچ وقت اتفاق نیفتاد. دوباره اواخر 2022 اینجا خیلیا از بیت کوین پنج هزار دلاری صحبت میکردن تقریبا نود درصد منتظره ریزش سنگین بودن ولی من ریسک کردمو یخورده خرید کردم ولی قیمتا رفت بالا و تا دیدم دوباره خیلیا از صعود تا سی هزاردلار میگن گفتم وقته فروشه ولی طمع کردمو نفروختم و خیلی پشیمونم. الانم تقریبا نود درصد میگن بیت میریزه تا هشت هزار دلار و پنج هزار و… حالا نمیدونم واقعا میریزه یا دوباره خلاف تصور خیلیا تغییر روند میده؟ تنها تجربه ایی که تو این دو سال کسب کردم این بوده که بیت خلاف تصور اکثریت حرکت میکنه ولی بازم جرات ریسک کردنه بیشترو ندارم اما حسم میگه بیت کوین نهایتا تا ده روز دیگه دوباه روندش صعودی میشه. امیدوارم هر اتفاقی که میافته به سود مردمه ایران باشه و همه ی ایران شب عیدی خنده بر لبانشون جاری بشه…

چرا داستان زندگیتو اینجا نوشتی بفرس واسه صداسیما ازش سریال درست کنن

همین پیام رو یه پسر میذاشت کلی دری وری میخورد و بهش میگفتن اومدی داراییت به رخ بکشی

اسمتون راعوض کنین بزارین شانس علی

برو کنار بزار باد بیاد