ارز بازار: هولد طولانی مدت

سلام دوستان
قبلا هم گفتم باز هم تکرار میکنم همانطور که میبینید قیمت دلار و تتر هر لحظه در حال کاهش است.احتمال اینکه دلار و تتر تا شب عید به قیمت دو ماه پیش یعنی حدود ۴۰ برسند بسیار زیاد است.
در این شرایط حتی پله ای خرید کردن بامید پامپ کاملا اشتباه است.چرا که اوضاع بازار دیجیتال هم به واسطه کاهش قیمت بیت متزلزل است.
در این شرایط فروش حتی با ضرر باعث میشه متحمل ضرر بیشتری نشوید و در آینده با تثبیت در قیمتها بتوانید ضرر اندک را جبران کنید.
انتظار در خصوص ۱ دلاری شدن این ارز همانطور که در این مدت چند ماهه گفتم کاملا بیهوده است.چرا که هیچ فاند مثبتی وجود ندارد و برعکس تمام اخبار منفی هستند.
فعلا فروش عاقلانه تر از خرید است و ماندن سرمایه در ریال بهترین تصمیم.
البته باز هم تاکید میکنم این تحلیل و پیشنهاد بر اساس روند فعلی بازار است مگر اینکه شرایط به شکل دیگری تغییر کند.
از نظر روانی معمولا خریداران ایرانی در زمان کاهش قیمتها در بازار خرید انجام نمیدهند و برعکس در زمان صعود به سمت خرید هجوم میاورند.لذا با توجه به شرایط فعلی کشور کمبود صادرات و تحریم ها کاهش پله ای قیمت باعث شده اغلب خریداران حتی با وجود پایان سال و شب عید در خرید اقلام خود محتاط باشند باین امید که قیمتها بیشتر کاهشی شود.بدین شکل اجناس داخل مغازها باقی میماند و تجار برای واردات مالاهای جدید بدلیل عدم تقاضا دست نگه میدارند.باین ترتیب دلار و ارز کمتری از کشور خارج میشود و با موجودی فعلی شرایط برای دولت آسانتر میگذرد.ضمن اینکه در این دوماه گذشته با افزایش ناگهانی قیمت ارز تا سقف ۶۰ هزار تومان دولت و البته بانک مرکزی نوسان خوبی بدست آوردند و باین شکل مقدار زیادی ریال را از گردش مالی خارج کردند.
یا حق
انشاالله همیشه پرسود باشید

جناب مهندس خلج فروش در دلار 60 تومن تا 50 تومن توجیه داشت. نکنه شما هم باورت شده دلار میشه 5000 تومن خخخخ!!!

سلام وقت بخیرببخشید درموردانتقال لوناکلاسیک ویو اس تی سی از اتمیک ولت مشکل داره دوره پنجره بازمیکنه پنجره اول آدرس، پنجره دوم نمیدونم چه میخواد تصویرش راهم خدمتتون ارسال میکنم درصورت آگاهی راهنمایی بفرمایید سپاس ازلطفتون