مملکت ما رو باش هم از ریزش بازار ضرر میکنیم هم از ریزش تتر
سه ساله تو این بازارم اگه پولمو هر دارایی میخریدم الان ۳ تا ۴ برابر بود ولی هنوز به سرمایه اول نرسیدم واقعا مسخرست
دقیقا منم اینجوری شدم ،،،،بدبخت شدم بخدا پولم باد شد رفت خیلی ناراحتم خدا ازشون نگذره
یک فروردین ۹۹ دقیقا سه سال پیش به گفته خود شما که وارد بازار کریپتو شدید دلار بوده ۱۵ هزار تومان امسال تا ۶۰ تومان هم رفت اگه یکم فقط یکم سواد این کارو داشتی 300 درصد همینجوری ساده سود میکردی بدون خرید ارز دیگه ای فقط از همین تتر و دلار پس الکی نیا اینجا مردم رو ناامید کن وقت بزار تلاش کن تا پولت نسوزه ![]()
لطفا اگه زحمتی نیست برای تازه واردی مثل من، الان شما راهنمايي بفرمایید که ۱۰ میلیون تومن سرمایه دارم چی بخرم چیکار کنم؟ ممنونم
من از اون فروردین ۹۹ که شما میگی ارز خریدمو هولد کردم و خریدو فروشی انجام ندادم چون متاسفانه در اوج وارد شدم هنوز در ضررم حرفت در مورد اموزش درسته ولی خیلیایی که اموزشم دیدن هنوز وضعشون همینه
تعدای از اینا توضررن فقط منتظرن به پولشون برگردن
ی تعدادم کارمندصرافین
یکی مثل من بیکارن
داداش ارز خوب توکف بخر برو دوسال دیگه بیا ازکیفت بکش بیرون درغیر این صورت اموزش ببن
پولتو سه قسمت کن
ریپل ، کاردانو ، شیبا ، سولانا ، متیک و دوج کوینارزای خوبی هستنبع دلخواه خودت و تو کف قیمت از اینا بخر
کف قیمت..مگه بازار صعودی نشده ایا کف دیگه ای قرار بزنه
کف بازار همین جاهاست