یه بنده خدایی چقدر توی این اپلیکیشن حرف میزنه ! همش هم پیامهای تکراری و متناقض! از رو هم نمیره
اصلا هم معلوم نیست دلال هستید و از کاهش قیمت دلار فشار میخورید و نظرات رو هم نمیتونید تحمل کنید![]()
کسی مجبورتون کرده بخونید یا از اینکه یه نفر دست شما رو برای مردم رو میکنه ناراحت میشید؟![]()
کاش شما هم مثل اون بنده خدا حرفای تکراری میزدین و بازم برامون از دلار ۲۰۰هزار میگفتید![]()
یه هفته مونده تا عید پس چی شد اون دلار ۱۰۰هزاری که ازش حرف میزدین و مردم رو تشویق میکردین دلار بخرند؟
من قسم میخورم دلار نخریدم و ندارم شما هم میتونی قسم بخوری که من دلالم و از بالا رفتن دلار خوشحالم؟ قبل از تز دادن سابقه پیاما بخونی بد نیستا آیکیو
داداش زیاد خودتو ناراحت نکن . اینا فقط بلدن درمقابل هر حرف منطقی ، ■■■ پراکنی کنن .
بقول دوستت خرسی جون :
چرا صوبت بیخود میکنی ؟؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوست عزیز یه چیزی راجع به دلالی گفتن به شما و همینطور تکرار میکنید. دلال ارزان میخوره گران میفروشه. دلال رو ۳۰ خریده و رو ۶۰ فروخته. من اصلا دلال واقعا خوشحال میشم بشه ۳۰ که بخرم و با توجه به تورم سال آینده ۴۵ بفروشم.
ضمن اینکه دلار ۴۵ تومان خوشحالی نداره شما مثل اینکه از بدبختی مردم با زندگی دلار ۴۵ خیلی هوشحالین
طرف نَ وَ فَهمه