تحلیل بیت کوین

یه بنده خدایی چقدر توی این اپلیکیشن حرف میزنه ! همش هم پیامهای تکراری و متناقض! از رو هم نمیره

اصلا هم معلوم نیست دلال هستید و از کاهش قیمت دلار فشار میخورید و نظرات رو هم نمی‌تونید تحمل کنید:rofl:

کسی مجبورتون کرده بخونید یا از اینکه یه نفر دست شما رو برای مردم رو می‌کنه ناراحت میشید؟:skull:

کاش شما هم مثل اون بنده خدا حرفای تکراری می‌زدین و بازم برامون از دلار ۲۰۰هزار میگفتید:rofl:
یه هفته مونده تا عید پس چی شد اون دلار ۱۰۰هزاری که ازش حرف می‌زدین و مردم رو تشویق میکردین دلار بخرند؟

من قسم میخورم دلار نخریدم و ندارم شما هم میتونی قسم بخوری که من دلالم و از بالا رفتن دلار خوشحالم؟ قبل از تز دادن سابقه پیاما بخونی بد نیستا آیکیو

داداش زیاد خودتو ناراحت نکن . اینا فقط بلدن درمقابل هر حرف منطقی ، ■■■ پراکنی کنن .

بقول دوستت خرسی جون :
چرا صوبت بیخود میکنی ؟؟
:grinning_face::smiley::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grin::laughing::sweat_smile::rofl::rofl::joy:

دوست عزیز یه چیزی راجع به دلالی گفتن به شما و همینطور تکرار میکنید. دلال ارزان میخوره گران میفروشه. دلال رو ۳۰ خریده و رو ۶۰ فروخته. من اصلا دلال واقعا خوشحال میشم بشه ۳۰ که بخرم و با توجه به تورم سال آینده ۴۵ بفروشم.
ضمن اینکه دلار ۴۵ تومان خوشحالی نداره شما مثل اینکه از بدبختی مردم با زندگی دلار ۴۵ خیلی هوشحالین

طرف نَ وَ فَهمه