یعنی کسی وجودشو نداره یه عکسی از ولتش بده![]()
![]()
احمد خان
ابی فروکش
وبقیه دوستان
پس الکی هر زرت وپرت نکنین ما اینجورازاین ارزداریم یا اگه همه ی کسایی که اینجان جمع کنین ۱۰۰.۰۰۰هزار تا نمیشه اگه دارین رو کنین!!!
یادت باشه طلافروش طلاهاشو جار نمیزنه
آره. چون طلاها مال خودش نیست
عزیز اشتباه میزنی حضرات چند وقته جار میزنند فقط صحت ادعایشان نیست. از این که بگذریم هر کس واسه خودش داره چه نیازی است دوستانی در این صفحه هر دوروزی افاضه فضل کنند. اگر دارید بهتر، نیازی نیست اونی که نداره رابا حرف های بدون ارزش ناراحت کنید، که من دارم وتو نداری. اگر واقعا شما داشته های مالی زیادی دارید آنوقت داشته های وجودی کاملی هم دارید که ادعای کمتری داشته باشید
یه سوال از دوستان دارم بنده مقدار قابل توجهی دارم میخواستم بدونم تو این شرایط به نظر شما همین رو نگه میدارید یا با یه ارز محکم تر عوض میکنید؟
دوست عزیز یه سوال دارم اگر مقدار قابل توجهی از این ارز داشته باشید تو شرایط الان بازار نگه می دارید یا با یه ارز استخوان دار عوض میکنید ؟ سوال شخصی برای خودم میپرسم فقط
آخ ■■■■■■■■■■ احمد ترکیدم رفیق ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مطمئنا همشو نگه میدارم تا۱دلاری خودش حتی اگه قیمتش از کف قبلیش هم پایینتربیاد ۱دونه هم فروشنده نیستم
پروفسور فقط من یکی 31 هزارتا دارم، تازه اگر نوسان این ارز رو میگرفتم تو این مدت میشد 200 هزارتا اما ریسک نکردم، انوقت چطور میگی موجودی تمام افراد اینجا 100 هزارتا هم نمیشه!!!
از این ارز اندک دارم
اما با یک چهارم موجودیم میتونم کل مارکت شو دست بگیرم
خواستی تل بده اسکرین بدم
آورین آورین خوش اومدی به جمع بچه های متوهم پایپی یو اس تی