واقعا اون تحلیلگرای که گفتن کاردانو بخرین و دوماهه حالشو ببرین برن بمیرن چقد ادم بیخود الکی میاد اینجور مردو بیچاره میکنن من یه میلیارد تو ۳۴ تومن خریدم بیچاره شدم
تو بیخود میکنی یک میلیارد رو با حرف مردم میای میخری و میمونی تو گل
دوست عزیز شما یک میلیارد پول برای سرمایه گذاری داری بعد میایی با 4 تا کامنت روش تصمیم میگیری! من برای 50 میلیون فقط 4 تومن خرج مشاوره کردم تا هم راهنمایی بگیرم از اهل فن هم 4 تا چیز یاد بگیرم. بخدا حیفه پول بی زبان که دست شماست…
رفیق رو چه حساب یک میلیارد و اینجوری بدون تحقیق و علم و آگاهی میندازی تو کار آخه، نکنید این بازار نوسان زیاد داره، هم خوب بلند میکنه هم خوب میزنه زمین
تو یه میلیار بده من تو بازار ازاد ۵ ماهه ۵۰۰ میلیون صود میدم بهت
دوست عزیز کسی ازاینده خبر نداره و کسی کسیا مجبور به خرید نمیکنه هرکسی خودش باید پایه ریسکی که میکنه بشینه و این بازار نیاز منده صبره و بازی با نوسان
صبر کن
من رو 0.3 گرفتم خیلی خوب رشد کرد ، فقط صبر
اگه طرف کارشناس بوده وبه شماگفته کاردانوخوبه ، حتماً به خریدپله ای درمقاطع مختلف هم اشاره کرده .اصولاً معرفی یک سهم بخش کوچکی ازکاره ومهمترین قسمت آن نوع نگاه ورفتارونهایتاً تصمیم ما دربررسی سهم بارعایت تمامی ریزه کاریهای ممکنه هست. کمی تامل بفرماییدهمه چیزدرست میشه دوست من.
تمام تحلیل گرا چه فارس زبان چه اون ور آبمون همشون از همه کوین ها استقبال میکردن.تارگت بعدی بیت کوین هم ۶۵ هزار بود بعد از اصلاحش زمانی که بیت به ۶۰ هزار رسید.کاردانو هم دم از ۱.۵ دلار میزدن ولی چی شد؟؟ولی چی شد؟فقط توی بالا لیست جدول تتا و تتافویل رشد کردن.هیچ کس نمیدونه این بازار به کجا میرسه شاید بیت کوین به ۳۰ هزار رسید مثل چند سال پیش…
تو یک میلیارد پول داری تحلیل نمیدونی شاید یک میلیون بوده دوباره چک کن کلنگ یه شب کسی پولدار نمیشه
جونما خرید پله ایرو یکی توضیح بده یا بگبن از کجا بخونم …
ادا حال بدا رو در نیار جان جانان بهت حال میده نپرس چطوری به تو ربطی ندارن تو فقط تو لاین باش
دنبال سود های سریع فعلن نباش، اگه این پولیه که کل داراییته که خب اشتباه کردیو هیجانی عمل کردی.. ، اگه این پول ی بخشی از داراییته که من بهت میگم صبر کن و اصلا توی ضرر نفروش، ممکنه خیلی پایین تر از اینام بیاد ولی نفروش بذار بمونه تا بالاخره بره بالا ، بعد بفروشش
عجله نکن صبرکن سودخوبی میکنی
الان داره ضرر میده ولی حداقل تا 6 بعد تا 2.4 دلار میره بالا و اونجاس که 2برابر میشه پولت!! نظر من رو میخوای کلا تا 3ماه دیگه اصلا حسابتو چک نکن فکرکن این پولو گم کردی