آیا بیت کم‌ریسک‌تر است؟ (سوال)

اقایون خانوما یه مشورت میخواستم…
پارسال روی ۱۵ ورود زدم با دلار ۲۸ تومنی هولدرمو کاریم بهش ندارم تا به تارگتی ک مد نظرمه نزدیک شه
فقط یسوال تو ذهنمه که کدوم کار درست تره از نظر بقیه:
دوبرابر سرمایه اولی ک برای دوج ورود زده بودم پول دستم دارم بنظرتون با ورود مجدد چه بصورت کلی چه پله ای میانگین خریدمو بیارم پایین که زودتر از ضرر خارج شه یا اینکه رو یه ارز دیگه سرمایه گذاری کنم که درصورت صعود بیشتر بیت، قدرت ریکاوری بالاتر و بی دردسرتری داره مث اتر و…؟؟ نقطه ورود رو کاری نداشته باشین اون اوکیه فقط انجام دادن یا ندادن و… سردردگمم کرده:)
نظرتون برام مهمه ۱ دیقه وقت بزارین بی زحمت
هرچی تعداد نظرات بیشتر باشه راحتر میشه جمع بندی کرد:)

ارزهایی با مارکت بالا، باید بیت صعود چشمگیری داشته باشه تا بهت سود خوبی بدهند،به نظر من روی ارزهایی با مارکت کپ پایین تر، مثل SNX، SNT، INJ، MASK، LDO، GRT، FET، GMXسرمایه گذاری کن بهتره، البته درشرایطی که بیت اصلاح خوبی داد، چون بااصلاح یا ریزش بیت، اینها چند برابر بیت یا حتی چند برابر دوج اصلاح دارند، ولی بعد از صعود بیت هم چند برابر سود میدن.

دوج پله ایی بخری بهتره..با این تراکنش خرید اولتو میانگینشو میاری پایین بهتره چون با اینکار خرید اولتو وارد جریان میکنی

همون ارز که خریدی ریزش کرده مقداری بخر که ضررهاتو کمتر کنه تو یکی دو پله پایین اومد بخر و تو ارزهات دو سه تا دیگه ارز جدید هم بگیر و همیشه حداقل تو سبدت سه ارز و حداکثر پنج ارز داشته باش

Ftm یا کاردانو
من اگه خودم بودم فانتوم میزدم

مرسی ک جواب دادی بقیه ساده میگذرن ا درخواست کمک کردن دیگران…بعد انتظار دارن یه روز یه ناجی براشون سنگ تموم بزاره