سلام وقت بخیر دوستان
این ارز الان در رتبه ۳۳ قرار داره یعنی این ارز قیمتش این نیست که میبینید این حداقل باید ۱۲۰۰ یا ۱۳۰۰ باشه که این رتبه رو کسب کرده باور نمیکنید برید نگاه کنید تو ۵۰ ارز کدومشون کمتر از ۱۴۰۰یا ۱۵۰۰ باشه پس نگران نباشید هی نیاید بگید این بالا میره یا ن بخرم یا ن به امید خدا بزودی رقم خودشو نشون میده
شادی و پرسودی رو براتون ارزومیکنم:wink:![]()
داداش به رتبه نیست که.به کارای و سکه در گردشه تو بازار بستگی داره بیت تورنت رو یه نگاه به عدد سکه هاش بندازی این حرف رو نمیزنی این دسته از ارزه ها مثل دوج و بیت تورنت با تورم بازار بالا پایین میشن.اگه قیمت به جایگاه بستگی داشت الانada که رتبه چهار رو داره باید قیمتش ۱۰۰ دلار به بالا باشه ولی میبینی که نیست چون اصلا رتبه به قیمت ربطی نداره.فقط وقتی رتبه بالا پایین میشه یه مقدار تغییر میکنه اونم به خاطر جو روانیه.
شما برو توی همون پنجاه ارز بگرد نه توی صد ارز بگرد بببن کدومش ۹۹۰میلیارد سکه داره این هزارو پونصد بشه جای بیت کوین میگیره داداش ،![]()
![]()
![]()
![]()
عزیزم عرضه کلش ببین چندتا سکه هست
یکم تطبیق بدید تورو خدا الکی یه ارقام نگید
من خودم هودل کردم ازین ارز
ولی دیگجوگبری هم حدی داره
ربطي به این نداره، شما تعداد توکن هارو ببین
به تعداد توکن هم نگاه کنید بد نیست.. به همین علت رتبش بالاست… اگه قراره بشه 1500 تومن با این تعداد توکن رتبش باید برسه زیر 5…
مگه جنگه؟ اگر به این قیمت ک شما فرمودید برسه میشه با این ارز کل بنز رو خرید
تعداد توکن رو ببین بعد تارگت فضایی بده
چه ربطی داره نابغه،خدای تحلیل، قیمت ضرب در تعداد مارکت کپ رو مشخص میکنه حالا قبمتش ۱ تومنم باشه چه ربطی داره نابغه
دیدگاهتون وتحلیل ازاین سهم بسیار عالی بود.. ان شاالله همین اتفاق بیوفته وهمگی پرسود باشیم ..
رتبه به قیمت ارز ربط نداره گلم به ارزش بازار ربط داره دقت کن یه ارز میتونه یک ریال باشه ولی از بیت کوین هم بزنه بالا پولی که توی اون ارز خابیده رتبه رو مشخص میکنه جیگر چرا اومدی توی این بازاره بی رحم شنیدی سود داره دویدی اومدی اره؟