سلام، چکار کنیم که بایننس بهمون خدمات بده و تحریممون نکنه؟ این بار چندمه که به من اخطار می ده.
مگه با وی پی اس نرفتی خدا خیرت بده خوب معلومه نمیزاره سه راه داری اول بری صرافی هایی که تحریم نکردن مثل کوینکس یا bwو بقیه راه دوم و اطمینانی اون خرید آی پی یا همون وی پی اس که البته نیازی نداری به نظرم فعلا تو کوینکس کارت راه میفته و راه آخر هر بار با یه حساب کاربری جدید و وی پی ان روشن بری معامله کنی سریع بیای بیرون ارز تو حساب صرافی نمونه همین من خودم هزار دلار تو کوینکس گزاشتم. هر لحظه هم پیام داد سریع برش میدارم کارمزد هم یک هزارم معامله
با فیلترشکن ثابت برید اصلا هم تغییرش ندید وگرنه کلا بلاک میکنه
با vpn می رم. گاهی یادم میره بدون وی پی ان باز می کنم و اخطار میده
سلام
با یک vpn کشوری به جز آلمان انگلیس و آمریکا و هند و چین و فرانسه و کره وارد شوید
خوب چه کاریه با یه vpn ثابت برو کاری باهات ندارن واینکه فقط برا خرید و فروش برو داخل بایننس و زیاد داخل بایننس نمون
من با تتر مثل کاردانو یا یونی سواپ میخرم ده درصد سود داد میفروشم باز تتر میگیرم و میرم با تتر دوباره یک ارز دیگه میگیرم در مورد کارمزد تتر نمیدونم چرا میگن گرونه شاید من نفهم هستم موقع ترید من فقط کارمزد صرافی رو میبینم کم شده اونم یک هزارم ارز هم نو صرافی میزارم بمونه جابجا نمیکنم تا کارمزد شبکه برام نیفته برم ببینم شاید واقعا اشتباه کردم ولی تا جاییی که شنیدم میگن هر وقت خواستی چنج کنی تتر بگیر که ثابته و کارمزد کم چون فکر کنم یک دهم تتر یا نهایتش حتی یک تتر هم باشه باز تو معامله پانصذ دلاری یک دلار بدی چیزی نیست و اابته میگن وقتی ترون تو کف هست با ترون چنج کن هم کارمزدش خیلی کمه هم صعود کنه سود میکنی
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردین.