خرید شیبا و سوالات

دوستان لطفا جوابمو بدین من میخوام 300 میلیون سکه شیبا بخرم و برای دو سه سال هولد کنم ایا به نظرتون ممکنه قیمت شیبا مثل دوج به 4 هزار تومن برسه؟؟؟ که اگه برسه چی میشه…من سرمایم میشه یک تریلیون و دویست میلیارد تومن. دوست دارم بخرم هولد کنم. بنظرم الان کف قیمته و قیمتش مفته. قطعا سه سال دیگه خیلی میره بالا. هرچند قبلا با محاسباتی که کردم ممکنه 10 سال بعد قیمتش به 4 هزارتومن برسه ولی با خودم گفتم هاوینگ بیت کوین تو سال 2024 نمیتونه توش بی تاثیر باشه و ممکنه شیبا رو حسابی بکشه بالا و حتی از دوج کوین هم بیشتر بشه. شاید واسه همین به شیبا میگن قاتل دوج کوین. الان میتونم این 300 میلیون عدد سکه رو با 170 میلیون تومن خریداری کنم و مطمئنم چند سال دیگه این قیمتا خاطره میشه. ولی میترسم شیبا اسکم بشه چون میگن شک کوینه و پشتوانه نداره این منو به شک میندازه. ولی خب دوج کوین هم یه شت کوین بود پس چرا اینقدر رشد کرد؟

برو بچه این قدر چرت و پرت نگو
تو صد هزار تومن هم پول نداری
دوستان برید پیام های قبلیش رو بخونید
متوجه میشید

سلطان چرت و پرت گویان

از یه طرف میگی شیبا سود رویایی میده و میخوای ۱۷۰ م ت بخری بعد میگی می‌ترسی اسکم بشه

پیک نیک خاموش کن پاشو برو بسته

این نظرو درباره ی همه ارزها داده وکلا داره خزعبلات میگه و سرهم میبافه ،

حرف دهنتو بفهم در حدی نیستی با من اینطوری حرف بزنی کجای حرفم چرت و پرت بود خودت برو نمودار دوج رو ببین 10 سال طول کشید تا برسه به محدوده هزار
من کلا 4 میلیارد سرمایه دارم میخوام 100 تومنشو بزارم رو رمز ارز 600 میلیون هم قبلا بیت کوین خریدم الان شده 700
پیام های قبلیم هم همه برم ببین تحلیل های درجه یک کردم برید ببینید حتما بدردتون میخوره

برو بچه
گفتم که تو صد هزار تومن هم نداری
اینجا گفتی به خدا ۵۰۰میلیون دارم
الان پولت شد ۴میلیارد
عقده ای هستی