تحلیل امواج الیوت برای بیت کوین

بااطلاعاتی که از دیدگاه امواج الیوت دارم عرض میکنم که در حال حاضر به نظر می‌رسد در موج اصلاحی دوم از موج ۳ بزرگ هستیم. مطابق این موج اصلاحی می تواند تا ۶۸ درصد فیبو موج اول پیشرو اصلاح داشته باشیم. با توجه به شکست قیمت ۲۵۰۰۰ دلار و تثبیت بالای این نقطه به نظر پولبک به این قیمت خواهیم داشت و با تشکیل الگوی سر و شانه معکوس حرکت به سمت هدف ۳۵۰۰۰ دلار. پایدار باشید.

موج شماریت اشتباه هست.میره روی ۳۵ اما نه به خواطر موج ۳.نظرات قبلی من رو چک کن

اتفاقا من اعتقاد دارم کف جدید برای بیت نداریم، علتشم همان امواج الیوت است، دقت کنید بیت بعد از ریزش از ۶۹۰۰۰ و اصلاح موج دوم که در واقع موج B هست فقط ۳۸ درصد فیبو موج A را اصلاح کرده است و مجدد ریزش تا ۱۵۵۰۰ که انتهای موج C است. اگر اصلاحیه موج B بالای ۵۰ تا ۶۱ فیبو موج A می‌بود میشد موج شماری بنده را اشتباه فرض کرد. هر چه الان داریم دیگر موج ABC اصلاحی نیست موج پیشرو و صعودی با امواج اصلاحی آنهاست.

کل این بالا رفتن از ۱۶۵۰۰ یک ایکس موج هست که ما الان در موج بی اون هستیم و موج سی تا حوالی ۳۲ الی ۳۵ خواهد رسید.و بعد باید منتظر یک سه موجی دیگه باشیم که تا ۸۰۰۰ خواهد رفت.اصلا کار مارکت میکر فریب امثال من و شما هست.تمام سغی و تلاشش این هست که تو فکر کنی موج کارکشن هست و وقتی منتظر موج ۴ از ۳ بزرگ هستی میبینی که یا کله اومد پایین و اونوقت به دانسته های خودت و الیوت شک میکنی.نشان به اون نشان که اون موج قبلی که از ۱۹۰۰۰ تا ۲۹۰۰۰ رفت از دیدگاه شما باید ۵ موجی باشه که د ظاهر هست اما اگر دقت کنی ۳ موجی هست