اهمیت زمان در بازار ارز دیجیتال برای جوانان

عزیزان با اجازه اساتید وبزرگترها یک صحبتی با جوونهای اینجا میخوام بکنم (مخصوصا کمتراز۲۵سال)من جوون بودم هر کی میگفت وقت طلاست مسخره میکردم ومیگفتم حلب قراضه هم نیست بیا وقتهای من مال شما. ولی الان میفهمم یعنی چی. این مثال رو زدم که بگم مثلا شمایی که ۲۰سالته ویک دونه اتریوم داری ارزشش از من که مثلا یک بیت کوین داشته باشم خیلی بیشتره.منظور جوونهای این گروه بدونن که تو ولتشون یک موجودی بالا دارن که نوشته نشده.اونم زمان ووقت هست که مخصوصا تو این بازار طلاست پس قدروارزشش رو بفهمید وبدونید که حداقل به اندازه یک بیت کامل فقط بخاطر جوونیتون از بقیه جلو هستین. چون این بازار حتما در سالهای اینده رشد چشمگیری میکنه که به درد من وهمسن وسالهای من ممکنه خیلی نخوره ولی برای شما عالیه. سعی کردم اشتباه تایپی نداشته باشم باعث دلخوری کسی نشه

دمت گرم حرفه خیلی قشنگی زدی :ok_hand:
زمان و جونی هیچ وقت برنمیگرده

آقای ذبیحی چند سالتونه

من ۱۲ ساله که ۲ ساله بیت کوین هولد کردم ::man_dancing::man_dancing::man_dancing::man_dancing:

عمو‌چند سالته مگه

تقریبا صحیح ، اما کامل نه . چرا که باید بدترین احتمالات رو هم در نظر گرفت . چه در ابعاد شخصی و چه در ابعاد جهانی !
و ریسک بودن این بازار رو باید مد نظر داشت ، هرچند کم .

بسیار کار خوبی کردی عزیز

من کوچیگ شما متولد ۵۲ هستم

من متولد ۱۳۵۲ هستم قربان

قربان من اول رخصت خواستم از بزرگترهای گروه

دلخور شدیم متنتم نخوندیم اخرشو خوندیم بای

چی میگی زبون بسته . کی با تو کار داشت

سلام اقای ذبیحی بسیار لذت بردم از پیام شما. من یک جوان 28 ساله هستم سال 91 به پیشنهاد یکی از دوستان که خدا خیرش بده 1000 عدد بیت کوین به قیمت حدود 17 میلیون تومن خریداری کردم و الان با این قیمت بیت بالغ بر یک تریلیون و 400 میلیارد تومن سرمایه دارم سه تا از بیت هام رو نقد شدم که الان درحال حاضر 4 میلیارد و دویست میلیون نقد دارم بقیه بیت هام رو نگه میدارم برای سالهای بعد مقداری الت کوین هم خریداری کردم خیلی خوشحالم که از وقتم نهایت استفاده رو بردم واقعا هیچ وقت فکر نمیکردم بیت کوین به این قیمت برسه خدا اون دوستم رو هرجا هست حفظش کنه که بهترین پیشنهاد رو به من کرد. بنظرم اتریوم هم تو سالهای بعد خیلی رشد میکنه و تا 5 سال دیگه قیمت هر واحد اتریوم به حدود 300 میلیون تومن میرسه. ارزهای دیجیتال تازه اول راهن. تا 10 سال دیگه تازه ارزهای دیجیتال شکوفا میشن. هرکی الان بخره هولد کنه برنده هست. الان ارزها مفتن. بخرید هولد کنید حتی اندازه 1 میلیون.