ناامیدی از ارز

این دیگه چه ارزی بود من خریدم:tired_face::sob:همه رفتن بالا جز این،نه هدف یا کاربرد خاصی داره نه توکن سوزی میکنه نه هیچییی ته ته قیمتش اینه که یک سال دیگه بشه پنجاه تومن:expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face:

چند روز دیگه توکن سوزی داره عجله نکن ارز خوبیه

به نظرت کمه 50 تومن.

:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:
والا تا سال دیگه 25 هم بشه خیلیه. میشه از الان نزدیک 3 برابر. حالت خوشه ها.
:neutral_face::neutral_face::neutral_face:

چه خبره ۵۰ تومن😐

این توکن سوزی یعنی چی؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون دوستان

من تو سه هفته سه برابر سود گرفتم بعد یه ساله سه برابر خوبه؟!!!

از کدوم منبع خبری میگی، همه جارو زیر و رو کردم هیچ خبری از توکن سوزی نبود

بابا چیلیز هزارتومن خریدم 18برابر سود کردم پاندی پنج برابر حالا این یکسال بمونه با این تعداد توکن فقط باید بشینم دعا کنم

متآسفم برات جناب خسروی که اولا تحقیق نکرده یه ارزی رو خریدی و دوما الان که خریدی برعکس داری منفی گرایی میکنی .. اتفاقا ارزانترین ارزی که میتونه بیشترین سود رو بهت برسونه همین هست. با یه حساب سر انگشتی متوجه میشی که مثلا اگه شما ۵ میلیون از این ارز بخری ۶۰۰هزار تا میخری یعنی با هر یه تومن که بره بالا ۶۰۰ هزار به پولتون اضاف میشه ..حالا چرا بد بینانه حساب میکنی . اگه خوشبینانه مثلا فقط بره تا ۸۰۰ تومن ۵ میلیونت چقد شده؟

والله شما خیلی بد بینانه به وینک نگاه می کنید وینک چنان رشدی خواهد کرد که همه انگشت به دهن می مونیم.
من 25 بهمن پاندی خریدم نزدیک 18500 واحد که الان پولم 8 برابر شده در کمتر از 2 ماه پس به وینک هم نگاه روشنی داشته باشید من خودم 900 هزار تا وینک خریدم و به زودی 100 هزار تا دیگه اضافه می کنم که بشه یک میلیون واحد و میزارم 2 ماه بمونه خدا رو چه دیدی شاید تو 2 ماه پولم 8 برابر بشه شایدم هم نشه

وقتی بدون مطالعه یه چیزی رو میخری اینطوری میشی که هیچ اطلاعاتی ازش نداری! حالا ایندفعه رو شانس آوردی ولی آدم فقط یه بار شانس میاره پس مواظب باش بآگاهی کارانجام بدی

شما قبل از این که وارد بازار ارز دیجیتال بشید تشریفتونو ببرید اطلاعات کسب کنید

یعنی اگه تا سال دیگه ۵ برابر بشه خوب نیست ؟ :)))

بذار چن ماه بگذره داش

شما قبل از خرید باید به این نتیجه برسی که هدف و کاربرد خاصی داره یا نه ، جدی باش برای خودت

داداش سه برابر تا سال اینده بدرد نمیخوره که ایشالا میشه 300برابر

این چند روز دیگه کی میرسه پدرمون درومد

این بنده خدا ۵۰ هزار تومن گذاشته میخواد ۵۰ میلیارد ببره:sweat_smile::rofl:

حالت خوبه؟بیست روزه رو پنج تومن خریدم الان دو برابر شده چ مرگتونه شماها ی شبه هیچکس پولدار نشده سود تو صبره وسلام

به کم قانع نباشید