بررسی وضعیت vechain

امیدواریم عزیزان تا اینجا از UNIM… HYDRO … ANML که از 0004 الی 00075 رو تاچ کرد و KTON که دیروز در کویینکس 12 ونیم دلار و در Gare io بالای 13 ونیم دلار تاچ کرد سود برده باشن … علیهذا الان توصیه میشه 10 الی 15 عدد KTON خرید کنید بطوریکه مبلغشو لازم نداشته باشید بزارید کنار… تو یکی از ارزای کم حجم یه پامپ داریم کندلاشونو ببینید نمیشه اسم بگم …بغیر از RENA و KNML که قاعدتا یه پایین باید داشته باشن طبق نمودار من دستکاری بشه الله و اعلم… قبل از صعود بیت گفتیم سراغ ارزای کم حجم که هزاران درصد ریزش داشتن و پتانسیل خوب دارن برید البته ازارزای خوبم نمیشه. غافل شد مثلا توفیوچرز رو ریپل بودم خب ممکنه فیوچرز کار همه نباشه پس مقداری میخریدید … مثلا ..SLP جاش عالیه میتونه یه حرکته بالای 100 درصدی داشته باشه و یهو میزنه حالا الان یا چند وقت دیگه بستگی به نهنگاش داره …LUNC جاش خوبه اما معلوم نیست حرکتش کی هست البته یه کوچولو بالا یا پایین اخبارشم تاثیر گذاره … USTC باید یه مقدار پایین بزنه تا بعد ببینیم حرکتش کیه … اگه دستکاری نکن حرکتشو بلافاصله میگم …

یعنی استاد وحید شما عقیده دارید باید یک پایین بده تا بالا بره ؟ خب این رو همه میدونن که یا میره پایین یا بالا! بره پایین بعد میره بالا خخخخ . یا بره بالا قطعا بعد میاد پایین خخخ . جمع کنید لطفا

هرکه را من مولای اویم پس وحید مولای اوست

خیلی دوست داری تارگت بدم … اما خیر … یه بار از 6 یا 7 سنت تارکت 3 رو دادیم .. یه بارم اخیرا در 0042 سیگنال فروش دادیم … منتها دیدم فایده نداره … حالاام برو دنبال 20 درصد ریپل و اون پروفسوره و هوش مصنوعی تا سنت بیاد بالاتر یه خورده تجربه اتم بیشتر بشه …