معرفی ارز Theta

سلام دوستان این اصلاح نیست این یجور سقوط یا ریزشه چون اصلاح بعد از رشد زیاد میکنه و به قول معروف با پایین امدن دوباره فرصت خرید به اونایی که جا موندن میده …اینهم در نظر داشته باشید اگر الان ارزی که مد نظر شماس قبل از این ریزش سقفی رو زده یا در قیمت خوبی رنج زده به سختی بر میگرده به چند دلیل

۱. تعدا ارزهای موفق و در حال رشد روز به روز در حال افزایشه که این امر باعث تقسیم هر چه بیشتر سرمایها میشه پس در نتیجه نباید انتطار داشت در حالی که ارزهای مثل کاردانو وینک بی تی تی و …در حال رشدن ارزهای کلاسیک و قوی بتونن مثل قبل جذب سرمایه کنن برای رشد

۲.پس از ریزشهای خاص و عمیق مثل این مورد میزان ترس در انجام معاملات و سیو سود در حداقل قیمتها موجب رشد شارپی یا پامپ رو نمیده

۳.ارزهای دیجیتال به شدت بر روی اخبار مثبت یا منفی در مورد پذیرش یا عدم پذیرش رمز ارزها در کشورها یا شرکتهای بزرگ موج سواری میکنند که این خودش نمیتونه برای ثبات یه بازار خوب باشه

ایشالاه که همه هموطنهای عزیزم در سود باشند…بنده در جایی نیستم که بخواهم تحلیل بگم یا پیش بینی کنم فقط نطرم رو گفتم
یا علی

فکر کنم شما بورس ایران را با اینجا اشتباه گرفتی.برو خدا روزیتا جای دیگه بدهد.مرد حسابی تا بیت کوین حرکت نکند عمرا بازار حرکت کند.بعد امدی میگی بیت کوین رشدی ندارد.خب اگر هم ندارد بقیه هم درجا میزنند.دوستان فریب این افراد را نخورید.هر ارزی دارید هولد کنید امثال این آقا سم پاش هستند.من دو واحد دارم و خودم درک میکنم آینده اش را ،حالا شما حساب کن ان شرکتهای بزرگ که یک هفته پیش خریدند آیا مشاور وتحلیلگر نداشتند که بیت نخرند که امروز ریزش دارد.بخدا خندم میگیرد امثال این بابا میاند تحلیل میگذارند.خخخ

بهتره نطرات گهربارت رو برا خودت نگهداری و یک ماه دیگ بازار رو چک کنی!!!