خرید فانتوم در تعطیلات

ی عده اومدن ی چندرغاز گذاشتن به امید واهی پولدار شدن،اینجا جای آدمهای تنبل هستش، اگه پولت هم پودر شه نباید ناراحت شید. بدون زحمت و فکر و هر کاری میخوان پول بدست بیارن، اون مال ی دوره کوتاه مدت بود، دون پاشیدن که همه تون رو گیر بندازن.. الان تو باتلاق افتادید… پول مفت راحت بدست نمیاد…

پس تو اینجا چه غلطی میکنی؟اگه کسی از ایران هم اومده اینجا از سر ناچاریش بوده و راهی برای فرار از این تورم لعنتی و افزایش دلار و …پیدا نکرده

چه دون ریختنی من خودم فلوکی خریده بودم۲۰۰ درصد گرفتم ارز دیجیتال بیشتر شانسیه لونا هم یهو دیدی ۳یا ۴ برابر شد هیچ چیزی معلوم نیست

خوب اولا اگه توارزدیجیتال نخریدی ونمیدونی چیه اینجاچیکارمیکنی؟درثانی که کافرهمه رابه کیش خودپندارد،مثل اینکه خودت تنبل ومفت خوروتن پروری که همه روبه این چشم میبینی،مشتی اکثره کسایی که اینجان جدای پس اندازشون وباپولی که روش اصلاحساب نمیکنن اومدن توبورس وارزدیجیتال، پول سیگاروخوردوخوراکت وهمینامیدن وجیره خور وپسمونده خوره همین ماهایی،اومدی اورده ناشتامیدی؟بورس وارزدیجیتال الان یکی ازعلمهای مهم دنیاست،معلومه وقتی دراین حدکه چیزی هم حالیت نیست که اگه بوداونحرفونمیزدی،بیایی تواین بازاربخوایی سرمایه گذاری کنی اینجوری سروتهت وبهم میدوزن که الان اینجوری اتیشی شدی،معلومه بددرت مالیدن که اینجوری بالاپایین میپری

باشه حرفات تموم شد برو شمع روشن کن الان میام

اونموقع که از همین باتلاق پونصد درصد سود گرفتیم نوش جان کردیم تو کدوم باتلاق بودی که الان امدی عشقم؟

خیلی از مرحله پرتی.برو یه خورده مویز بخور.اینجا جای کساییه که اتفاقا شغل دارن.شغل خوب هم دارن.اما می خوان شرایط زندگیشون و خونوادشون رو بهتر کنن.کسی که شغل نداره که اصلا پول نداره بیاد اینجا.ضمنا دون کجاست.تو همین ۴۸ ساعت من فلوکی رو ۳۲ خریدم رو ۳۷ فروختم ۱۰ تومن سود کردم.بلد نیستی نیا اینجا هجویات ذهن متروکتو مطرح کن.برو وقت بذار یاد بگیر.

خودتون میدونید چی میگم.. من مطمئنم اونایی که زورشون داره عوامل صرافی هستن که میخوان بیشتر مردم رو بچاپن.. ی فلو کی سود داد اونم ۲۰۰ درصد، همین ارز میلیون درصد ضرر داد… ۱۰۰ دلار شد یک تومن.. خجالت بکش داری مردم رو تشویق کنی که سرکیسه بشن، هزاران ارز ضررهای خیلی زیاد و خیلی ها هم صفر شدن…

پس این ارز میلیون درصد ضرر زده چی! فقط فکر ۲۰۰ درصدی که سود کرده

اگه ضرر میلیونی زد چی! زندگیت که خیلی بهتر میشه! خیلی ها رو بدبخت کرد بدون هیچ تحلیل خاصی! قمار هستش بازار

مفت خور اعظم رو چه علمی لونا ۱۰۰ دلاری شد یک تومن! اصلا مفت خور اعظم با این ارز لونا کدوم شرکت ها تو دنیا دارن معامله میکنن! اگه خیلی وقته تو این ارزی که ضرر خوبی کردی اگه تازه اومدی با ی دو میلیون به جایی نمیرسی، نشستی تو خونه عین بز منتظری پول بیاد، حالا تو که علم داری بگو این ارز کی میره بالا همه استفاده کنن، عین بز نشستی منتظر معجزه هستی

به تویی که واقعاازمرحله پرتی توضیح چی بدم اخه غازچرون،تواگه چیزی بارت بودوحرف حالیت میشداینجوری مهمل نمیبافتی وبعداینکه چندنفرقهوه ایت کردن دوباره پیدات نمیشد،ومعلومه کی بدتوضرره که اینجوری دلش خونه:joy::joy:خدایی نیامثال زندگیت وصفت این واون کن،پسره خوب ماهی پنج تومن پول توجیبی بچه منه،اومدی حرف ازبیچارگی خودت میزنی؟