امید به رشد وینک

رفقایه گل ممنون میشم منو راهنمایی کنین بخدا چیزی ازتون کم نمیشه من پراید صفره زیره پامو فروختم که بیام باهاش سرمایه گذاری کنم تو ارز دیجیتال دوس ندارم عقب بمونم یه مسلمون پیدا میشه منو راهنمایی کنه کجا باید برم چیکار باید کنم

سلام.تموم سرمایت رو تو ی سبد نزار پراکنده کن ۲۰ تومن دوج بخر bnb 4 بگیر و فقط هولد کن خیلی احتیاط کن اگر خواستی ترید کنی موفق نمیشی و کل سرمایت بر باد میره

اول آموزش این کار رو ببین دوم رو صبر و حوصله و مديريت سرمایت کار کن سوم مطمنا باش ظرف شیش ماه بهتر از پرایدتو میخری مطمن باش

داداش اول از همه که کارت اشتباه بود ماشین زیر پاتو فروختی ولی حالا که فروختی اگه واقعا قصد خرید ماشین نداریو تصمیمت رو گرفتی ارز های «کاردانو» و «انجین کوین» و خیلی ارز های دیگه جای پیشرفت دارن ولی پولتو تو هرچی میریزی یه زره تحقیق کن بعد بخر سعی کن کل سرمایتم نخری که اگه یه روز ضرر داد زیاد نسوزی

داداش اینجوری نمیشه. باید بری پیش یه نفر مطمئن راهنماییت کنه . بعدم تو گوگل یه سرچ بکن

ی دوسه ملیون از پول پرایدتو بده برو کلاس یاد بگیر اول تا بفنا ندادی سرمایتو

تا همین لحظه اشتباه کردی وسیلتو فروختی،اما عب نداره پول پرایدتو ۵۰ درصدشو ببر تو بورس ۵۰ درصدشو بیار تو ارز دیجیتال، ۴ پنج تا ارز مث کاردانو دوج بی ان بی بگیر سهامم ک برایندش تو بهار مثبته

دوست عزیز با این کارتون به هیچ جایی نمیرسین،اول باید بدونین که نباید چیزی رو بفروشین تا سرمایه گذاری کنین،فورمول سرمایه گذاری یعنی ۲۰نهایت ۳۰ درصد از نقدینگی رو سرمایه گذاری کنین حتی کم باشه‌‌…
اگر هم ماشین زیر پاتون رو فروختین بد ترین اشتباه رو انجام دادین❤️

داداش هول نشوو ارزایی که خودت میبینی تو سودن بخر
هارمونی و تتاو ترون و بیت تورنت و کاردانو وتتا فیول و دنت

منم تو این فکرم ی 206 دارم بفروشم بیام اینجا

داداش این کار رو نکن ممکنه یه اشتباه بکنی تمام سرمایه ات دودشه

مرسی که روحیه میدی داداشم امضایه خدا پایه همه آرزوهات⁦♥️⁩

ممنون بابت راهنمایی عزیزه دل♥️⁩

سلام عطا جان حرف شما کاملا صحیح ولی من میتونم چند مدل پایین تر از ماشینه خودمو بگیرم و مابقیشو بریزم تو کار ولی ریسک کردن رو دوست دارم همین ماشینم با ریسک تو شرطبندی هایه سنگین خریدم
موفق و پرسود باشی عزیزه دل،⁦♥️⁩😉

دوج چطور چیزایه زیادی شنیدم ازش
ب نظرت دوج واسه هولد یک الی دو سال خوبه سی تومن بگیرم بزارم بمونه

داداش بهتره بریم قشنگ یاد بگیریم اینجوری ک من نظرارو خوندم هنوز هیچی بلد نیستم این کارم به علم و اگاهی نیاز داره اگ بخای خوب پول در بیاری یا بسته هایه اموزشی و سرچ تو گوگل و…