ادمین گرامی دوستان نازنین !
الان درست چهارتا ۲۴ ساعت است که قیمت شیبا و قیمتِ نود و نه درصد دیگر ارزهای زیر یک تومان و بعضی ارزهای دیگر را صفر دریافت میکنم !!!
کاملاً درمانده شده ام هرکاری را هم که دوستان پیشنهاد داده اند بکار بسته ام از قبیل بروز رسانی و چندین بار حذف نصب و مجدداً وصل کردن این اپ، اما با کمال تاسف کاملاًردذ دستم مانده روی دستم و اصلاق از بیخ و بُن فلج شده ام نمیدانم دیگه چکار کنم !!! از اپهای ایرانی و خارجی دیگر هم دارم اما این ارز دیجیتال بیشتر از هرکدام بکارم می آید !!!
آیا کسی از دوستان راهکاری چیزی دارد که بزرگواری نماید و بدهد تا که این مشکل را برطرف کند ؟؟؟!!!
پیشاپیش کمافی السابق سپاسگزارتان هستم و خواهم بود !!!
جناب ادمین نازنین با ارسال این مطلب کمک بزرگی به بنده مینمایید ! سپاسگزارت هستم !!!
خروج از حساب کاربری رو بزن. تاریخ و ساعت گوشی تو چک کن ببین درسته بعد نصب کن برنامه رو
اکه گوشی شما قدیمی هست گوشی ساعتو یک ساعت بکش به جلو یعنی اکه ساعت ۵ هست بکن ساعت ۶
انشالله درست میشه
سلام متاسفانه مال منم بیشتر ارز هارو صفر نشون میده هیچ چجوره هم درست نشده پاک کردم نصب کردم لوگ کردم درست نشده..
از مرجع اصلی Trading view استفاده کن . میتونی با یه سرچ ساده در گوگل پلی این اپلیکیشن دانلود کنی و برای خودت واچ لیست درست کنی و ارزهاتو تحلیل کنی. حتما درمورد کار کردن باهاش اموزش ببین از همه نرم افزارها بی نیاز میشی
اصل کیف پولته وگرنه این اشتباه در تایپ قیمت ارز اصلا مهم نیست
سلام زیر نمودار یه روزه یک فلش مربع زده اونو باز کن قیمت ریالی میده. ساعت وتاریخ گوشیتم چک کن
دوست عزیز رو قیمت این آپ حساب نکن، همیشه قیمتهای این آپ بروز رسانی نیستن !