من سه ساله آموزش تحلیل تکنیکال رو از صفر تا صد آموزش دیدم و. هنوزم دارم یاد میگیرم چون بی پایانه اما فوق العاده انگیزم کم شده تمام مباحث بنیاد ارز ها همبستگی نرخ اوراق قرضه شاخص های مهم اقتصادی کشور برای مصرف کننده و تولید کننده … بررسی و مطالعه کردم تو مبحث تکنیکال از الیوت به سبک نئو ویو بگیر تا هارمونیک مباحث پیش پا افتاده اندیکاتور ها و چنگال پرایس … همش رو بارها تمرین کردم در اوایل روی حساب دمو در عرض یکماه از افت طلا و یورو ۱۰۰ درصد سود کردم همین روال با رشد کمتری در ماه ها طی کردم به از ماه اول سود ها تا یکسال و نیم در حساب دمو ادامه داشت تا به کلی وسوسه شدم و در یک بروکر روسی که معروفم هست حساب باز کردم تو یک ماه در حساب واقعی سه در صد سود کردم تا سه ماه اول کاملا توی سود بودم و هر ماه برآیندی مثبت داشتم به طوری که تقریبا اندازه سود یکساله بانک رو در یک ماه میتونستم تجربه کنم اما بعد ها متوجه شدم خیلی ها مثل من هستند !!! شما عمق بازار رو نمیبینید اما بروکر عمق بازار رو میبینه و تمام بروکر ها مارکت میکردند یعنی انگار با بروکر معامله میکنید اسمش بروکر و معاملات ecn یا جهانی هست اما تمام معاملات درون بروکر و با خود بروکر انجام میشه این حرف رو با مدرک میزنم با کارشناسی که در بروکر انگلیسی معروفی کار میکرد صحبت کردم برای قانع کردنم بهم گفت تا توی بروکر واریز وجه کنم شما هیچوقت متوجه دستکاری های کوچک نموداری و قیمتی به طور واضح نمیشد اما همون یک پیپ تغییر ممکنه تحلیل مارو عوض کنه یا زمانی که یک شاخص مهم ایالات متحده نشان از رشد داره و شاخص مهمی هم هست اعلام میشه مشا انتشار افزایش نرخ دلار رو دارید زمانی که معامله نمیکنید اون شاخص مورد نظر رشد میکنه اما زمانی که شما دلار رو خرید میکنید میبینید آنقدر درجا میزنم تا شما خسته بشین و یا از شدت ترس از بازار خارج سید حتی به قیمت ضرر با دستکاری استاپ اوت نمودار نرخ اسپرت شما به زور محکوم به شکستید. قضیه ی فارکس خیلی از ارز دیجیتال اصولی تره حالا این بازار ارز ها از فارکس هم بدتره پولاتون و هولد کنین بمونه هر وقت رفت بالا بکشید بیرون سمت ترید نرین
دقیقا در بازار کریپتو یا باید هولدر باشی و تحلیل رو در تایم فریم های بالا دنبال کنی، و برای ترید روزانه و هفتگی هر روز باید تکنیکال رو آپدیت کنی و پای چارت بشینی.
خیلی آموزش دیدی و زیاد زحمت کشیدی اما متاسفانه کلیدی ترین نکته رو نیاموختی!
اما من بهت میگم
(این بازار فقط دست نهنگهاست) پس هرچی یاد گرفتی ببوس بزار کنار
اگه قرار بود همه چی طبق تکنیکال پبش بره که همه یک شبه بار خودشون رو میبستن عزیزم
با نکته آخری هم که اشاره کردی ترید نکنید مخالفم!
ترید بکنید اما اصولی
پله ای در ریزش ها بخرید
پله ای در صعود ها بفروشید
فقط طمع نکنید که بیچاره اید .
بله دروسته اکه هم ترید میکنید نمودار هفت روزه تا ده روزه رو درنظر بگیرین وقتی بازار خیلی ریزشی شده باید معامله کنید بعده ۷یا ده روز که بالا امد معامله رو ببندین با هر درصد سودی که کردین بیاین بیرون هیچوقت نباید بگین بالاتر میره یکم سبر کنم نه سبر زیاد باعس ضرر میشه توی اوج بازار بفروشد بعد چند روز که دباره ریخت دباره معامله کنید فقت اینجوری میشه سود کرد سمت فیوچرز هم نباید برید اکه هم فیوچرز کار میکنید باید یه اکانت جداگانه داشته باشین توکن مثل بیت و اتریوم فقت پوزیشن بگیرین اونم تا کراس ۵ و از همه مهم تر از ۵الی ۱۰ درصد سرمایه بیشتر پول نذارین چون اگه مثلا هزار دلار داشته باشین ۱۰۰ دلار پوزیشن بگیرین کراس ۵ اکه اتریوم تو قیمت ۱۸۰۰ لانگ بگیرین لیکوئدت روی ۱۲۰۰ میشه که مهاله بیاد ۱۲۰۰ چون با ۱۰درصد پولت پوزیشن گرفتی اگه مثلا ۵۰ درصد پول تو پوزیشن میگرفتین لیکوئدت میشد ۱۵۰۰ هرچی با مقدار کمتر وارد بشین لیکوئد تون پاینتر میاد موفق باشین
یاحق
کاملا درسته، من بعد چند ماه به این قضیه شک کردم و توی فارکس در کنار حساب اصلیم یک دمو هم ساختم، هردو هم متاتریدر و از یک بروکر بود و همزمان یک پوزیشن مشابه ایجاد میکردم، نتیجه: تفاوت عمیق در سود و چارت و…