باسلام خدمت دوستان دیسلایک ولایک .باتوجه به تعطیلات آخرهفته غرب وآسیا
روند بازار ؛cold
سرمایه درگردش بازار ارز:۳۰درصد
دوستان آماتور ومبتدی مثل بنده نقد باشن .ِلذا امکان داره بیت مجددا ریزش کنه وشاهد نوسانات خوبی خواهیم بودجهت خرید ارز ها …پیشنهادی دلسوزانه برای دارندگان این ارز هرچند درمدت این هفته میتونسنید بانوسان گیری روزانه تمام ضررهای خودتون روجبران کنید …لذا درابتدای هفته اگرتغییری میسر نشد ..تصمیم خوبی برای خودتون بگیرید …سپاس
سلام برادر ، از دیشب ارز OG او جی رشد قابل توجهی داشت من وقتی تو ۱۷۰ درصد رشد بود ورود کردم و با ۳۰۲ درصد خروج کامل زدم بعد از اون اومد پایین، من حدودا از هفت تتر خریدم و روی پانزده تتر فروختم خواستم بدونی چون متوجه شدم قلبا نگران بچها و من بودی ، و زحمتی برات دارم ببین از الان که اومده حدود ۱۱ تتر امشب مسیرش چیه؟
همین استراتژی رو دنبال کن موفق خواهی شد ..ارز ها رو به چشم کالا نگاه کن اگه ازش سود گرفتی باهاش خداحافظی کن .فکر کن همچین ارزی وجود خارجی نداشته ..چون هرچی سود کردی ازت پس میگیره …ممنون شما لطف داری
علت اول صرافی بایننس ..علت دوم شما در نقطه حمایت وروز ابتدایی رشد خرید کردی واستراتژی خروج رو مدیریت کردی در ذهن خودت حتی ازبنده نیز بیستر سود کردی من زودتر خروج زدم …الان درتایم چهارساعته درحال ریزش هست ..سپاس ..ان شاله که با حداکثر دارایی زده باشی .چون فرصتها همیشه تکرار نمیشن هزار درصد هم که بشه بازم شما برنده این معامله بودی ..ورود وخروج روزانه ..نقد بااعصاب راحت استراحت کن ..اپلیکیشن صرافی بایننس و کوکوین رو بزار تحریم هستیم ونمیونی فعالیت کنی رو گوشیت وصل کن ..ونمودارهارو در موقع خرید وفروش رصد کن ..
سپاسگذارم بزرگوار ، اگر تونستی یه تحلیلی ازش بده واسه امشب
تا کجا میریزه من رو ۵۶ لیکوییدم