مواظب hotbit باشید و اقعا دزد سر گردنه است.بیتر از صد دلار معامله نکنید.به عناوین مختلف از کارمزد ۰ند برابری .درصد افت جعلی .تحت عنوان سرمایه گذاری ازتان دزد میکند .در آخر دست خالی بیرون میایید .زیاد سر مایه گذاری نکنید.واقعا خطر ناکه به تمام معنا.صرافی نیست بلکه دزد واقعی است.
Hotbit:prohibited:
منم هییییچ مشکلی با هات بیت ندارم ،n تا ترید هم کردم توش
درود
نظرتون راجع به کوکوین چینی چیه؟
چرت وپرت چرا میگی خیلی وقته داریم باهات بیت کار میکنیم چرا دروغ میگی
ارز trx رابمیزان ۵۰۰عدد در هات بیت خواستم به تتر تبدیل کنم و۳۲ تا نوشته بود تتر میشه اوکی که کردم ۶ تا بهم داد خواستم مثلا شیبا بخرم خیر سرم
دوستان این صرافی چرا اینجورمیکنه البته کنسل کردم ولی عدد ۶را تو صورتحساب بهم نگفت وهمون ۳۲ را نشان داد ولی وقتی خواستم با تتر شیبا بگیرم تتر قابل دسترس را فقط۶ تتر زده بود یا داره خیلی میخوره یا من اشتباهی کردم لطفا دوستانی که با این صرافی کارکردن نظرشون رابهم بگن ممنون میشم
من تو kyc این صرافی خیلی اذیت شدم ولی خوبیش اینه با ipایران مشکل نداره البته وریفای تلفن خداراشکر آپشن بود والا نمیشد کارکرد چون تولیست این صرافی کدایران وجود ندارد (ما ابرانیها تو دنیا هویت نداریم)ولی تریدینگ ایران بالاست تو تعطیلات ده هزاردلار بیت کوین کشید پایین.بهر حال کوکوین بعداز kycدیگه مشکلی نداشتم البته یکم سختراز هات ببته من ازش win خریدم وبه ترون لینک انتقال دادم باسرعت خیلی بالا