علت محکوم بودن به شکست این بی بی.
۱.تسلط بر بازار صفر
۲. تعداد ۱۱۵ کواد در دست خریدارها
۳.تعداد توکن بالا برای عرضه و فروش
۴.کارمزد بالا
۵.اضافه کردن توکن به توکنهای هولدرها
۶.سوزاندن درصد پایین توکن در سال زیر یک کواد
۷.عدم افزایش قیمت با وجود لیست شدن در صرافیها و خبرهای خوب و بالا رفتن بیت کوین برای این ارز
یا حق
شعر نگو
میم کوین ها فقط با خبر رشد میکنن
همین Floki ceo که از دیروز یه صفر انداخته ۴۲۰ کواد هست با فقط ۳ میلیون حجم معاملات
ولی مثل برق داره بالا میره
ما میخواییم ضرر کنیم اصلا به شما ربطی داره؟؟؟
شما دوست ندارید بزنید بیرون
دلمون میخواد پولمون رو بسوزونیم به تو چه
حق نگذره ازت چرا چرت و پرت میگی عوضش قیمت پایینی داره و دارای جامعه بزرگ هست و بسیار معروف و تیمی فعال. خب قرار نیست کل سرمایتو بزاری روش که
علت دیسلایک ها :
1_ اطلاعات شما صفر
2_ اطلاعات خودمون بالا
داداش من نه میگم درست میگی نه غلت ولی .خب ببینین اولن خب تعداد زیاد دست خریدارها نشان از هولدرهاشه .دومن تعداد توکن زیاد آره باهات موافقم ولی خب اینم با توکن سوزی در طول زمان هل میشه سوم کار مزد بالاش داداش من علت اینه که نهنگها دس نزارن رو این توکن و با پامپو دامپ علکی پروژرو به مرز نابودی بکشن مثل بلایی که سر آریوا و امثال اون آوردن و اضافه کردن توکنها به هولدرهاش برای جبران اون دسته از هولدرهایی هست که کارمزد زیاد میدن و میخرن و به مرور زمان اون کارمزد برمیگرده به کیف پولشون البته ناگفته نماند نصف کارمزدم تو خریدوفروش سوزونده میشه.6 که نوشتی توکن سوزی کمی داره اینم راس میگی ولی خب اطلاعات کافی نداری چرا چون که توکن سوزی اتماتیک این بی بی تو خریدو فروش انجام میشه پس چون فروشنده کمه توکن سوزی اتماتیکشم خیلی کم شده و این نشان از امیدواری جامعه و مهبوبیت بی بی دوج هستش .گزینه ی هفت که نوشتی خوب گفتی لیست شدن در صرافیهای معتبر و بالا نرفتن قیمت ببین داداش من اولن این کنترل قیمت باز برمیگرده به توکن سوزی که نشان از توکن سوزی وسیع داره و ثانیا توکنهایی مثل بی بی باید اینقدر فرازو نشیب داشته باشن که هولدرها درصدی از توکنهاشونو بفروشن و خسته بشن تا این بتونه رشد کنه نمیتونم توضیح دقیق در این باره بدم چون خیلی مفصله
در آخر اینم بگم که توکن بی بی دج امنیتش 91.77 هستش و میشه خب جزو 200 توکن موجود از لحاظ امنیت بالا محسوب میشه و سه تا ممیزی گرفته .اگه بخاد داخل صرافی بایننس لیست بشه باید از نظر استاندارد بایننس 4 تا صفر کم کنه تا پزیرش بشه .ولی این پروژه مثل خیلی از پروژه های کلاهبرداری نیست که با محاجرت به ورژن دو سرمایه ی هولدرهاشو نابود کنه یعنی مثل سیف مون که فرظ کن دوهزار تا توکن داشتی بعد محاجرت تعداد توکنات میشه بیست تا و سرمایت پودر میشه .این بی بی به علت داشتن ممیزی نمیتونه به توکنهای هولدرهاش دس درازی کنه برای محاجرت و کم کردن صفر .یعنی بخاد محاجرت کنه باید طبق قوانین certik همون تعداد توکن موجود در کیف پولتو بهت برگردونه که اینم با عقل جور درنمیاد چون این همه پشتوانه ندارن و باید کل حجم مارکت مال بی بی باشه تا بتونه پرداخت کنه .در این صورت بی بی تنها یک راه برای رسیدن به هدف لیست شدن تو بایننس داره اونم پامپ و کم کردن صفر دلیل این ریزش و درجا زدنها البته نظر شخصیه منه شاید غلت باشه اما تنها دلیی که من میبینم برای درجا زدن و ریزش کنترل قیمت برای جم کردن توکنها از صرافیها و سوزندنشون هست که بتونن صفر کم کنن .پیشنهادم اینه ده دلار بیست دلار پنجاه دلار هر چقدر که تو توان یکی هست که نیازی بهش نداره بخره بزاره تو کیفش بمونه .
این همه خبر و لیست شدن کجاش رشد کرده؟؟
من ندارم و نمیخوام داشته باشم ولی شاید تو پولت برات ارزش نداشته باشه ولی خیلیها بدون اطلاع و پول زیاد وارد این بازار میشن که متاسفانه امسال شما با تبلیغات بی مورد باعث از بین رفتن سرمایشون میشه
سالی یک کواد هم اگه بسوزونه چند سال طول میکشه که به ۱۱۵ کواد دست مردم برسه؟؟
الان برو حجم خرید فلوکی سئو رو ببین،داره یازده میلیون رو رد میکنه ![]()
![]()