تحلیل تکنیکال و پیش‌بینی بازار

طبق تحلیلی که داشتم
شاخص دلار برگشت به 101.60 داشت واگرایی های مثبت خوبی هم روی تایم روزانه داره و هفته بعدی رو هم مثبت کارش رو شروع خواهد کرد
نزدک امروز یک کندل دوجی کوچک زد ولی هفته بعدی رو بیشتر نزولی خواهد بود و کم کم به حمایت 12400 برخواهد گشت
برای دو روز تعطیل شنبه و یکشنبه بازار کم نوسان بالای حمایت 29600 و زیر مقاومت 31000 برای بیت کوین خواهیم داشت هفته بعدی رو کم کم به سمت 28000 حرکت خواهد کرد (ممکنه قبل پایین امدن یک حمله به سطح 32000 داشته باشه ولی زیاد دووم نمیاره)
برای روند بلند مدتی تر که واقعا داریم سقوط میکنیم با بعد رنج زدن دوباره برای زدن سقف 33000 تلاش خواهد کرد رو فعلا نمی دونم! باید با بازار پیش رفت
نزدیک به 31000 میتونید شورت بگیرید روی بیت کوین فقط
نزدیک به 30000 هم میتونید روی بعضی از الت کوینا سود بگیرید یکم سخته ولی شاید بشه الت کوین مستعد شناسایی کرد

آقا رشید ممنون از تحلیلی که گذاشتید.

سلام، درمورد شاخص دلار باهات موافق نیستم، هفته آینده از کانال 90 سر در میاره، هفته آینده هفته دیدنی میشه برای طلا و بیتکوین. طلا روی خط روند چهارساعت و بالای پیوت هفتگی. چارت دلار به فرانک(تصویر دیگری از شاخص دلار) هفته آینده LL هفتگی خودش رو تست میکنه، قیمت در فیبو ریت صعودی هفتگی با مومنتوم ریزشی بالا بین تراز 88 و 100 کلوز کرد غالبا وقتی بین این دو تراز قیمت حضور داره تلاش فروشنده ها به خریدارها غلبه میکنه و ما یک پله ریزش میکنیم. به نظر من از دوشنبه بعدازظهر دلار ریزشی خواهد بود.

الان منظورتون اين بود بيت نزولي يا صعودي؟

يخورده ساده تر بيان كنيد براي ما ك هنوز اموزشمون كامل نيست

اقای هاشمی این کامنتت یادت باشه
۹۹ درصد گفته من درسته

روی شاخص دلار واگرایی های مثبت زیادی دیده میشه تایم روزانه
برگشت خوبی هم تایم روزانه داشت اخبار اقتصادی هم خوب اومد میتونه یکم ریکاوری کنه
این هفته محکی برای تحلیل شاخص دلارمون باشه

روند بلندمدتیش فعلا برای من قابل تشخیص نبود
باید دید از ۲۸ دوباره برای شکست سقف ۳۳۰۰۰ برمیگرده یا نه
حرکت شاخص دلار در دو هفته اینده مهم خواهد بود