دوستان بنده از علاقمندان ارز کاردانو هستم. اینکه در بلند مدت رشد حسابی داره و به سقف قبلی میرسه قطعیه. حتی بازارهای دستوری مثل بورس هم بعد ریزش بی سابقه سال ۹۹ ، بعد دو سال چند روز پیش به سقف قبلی رسید. پس رسیدن به سقف های قبلی امری اجتناب ناپذیره
اما سوال اینجاس که این بلند مدت کی هست ؟؟؟ باید بگم چند ماه بعد هاوینگ بیت کوین
بیت کوین حول و حوش هاوینگ( معمولا بعدش ) رشد قیمت اساسی تجربه میکنه. بعد رشد بیت کوین آلت سیزن شروع میشه
هاوینگ هم هر ۴ سال رخ میده
آخرین هاوینگ بیت کوین ۱۱ می ۲۰۲۰ بوده
و سال ۲۰۲۴ هاوینگ بعدی هست
پس اونایی که میگن تا ۲۰۲۵ صبر کنید همچین تحلیلی دارن
بازار تا اونموقع نوسانی هست . اسیر هیجانات نشین. سرمایه هامونو با تلاش به دست آوردیم. باد آورده نیس که بدیم بقیه سودشو ببرن
ب این تحلیل میگن ابدوغ خیاری
سلام
شمامیگی دوسال صبرکنیم تا برسه به اوج قبلیش که مثلا7برابربشه پولمون-بنظرشما ازپارسال تا الان روغن میخریدیم الان حداقل پول ما 4برابرنمیشدیا خودرو که توی این 5ماهه دوبرابرشده و تاسال 2025که شما گفتی خدامیدونه چقدردیگه رفته باشه بالا بااین تورم وگرونی .من باشما موافقم که کاردانو ارز خوبیه اما بایدزمانی بخری که پولت زیادنخوابه.ویه چیزدیگه بازارقطعیتی نمیشناسه وبه حرف منو شما گوش نمیده وکارشوانجام میده«پروژه لونا هم پروژه خوبی بودوهولدراشو بدبخت کرد».من کاردانو روزمانی که 1200تومن بود یادمه تاالان -پروژه خوبیه امابه موقع بخرتواین دوسال کلی تریدمیتونی بااین پول داشته باشی وبخشی ازسودت روکاردانو بخری .امیدوارم موفق باشید.نظرشخصی
ی تحلیل کشکی هم تو بذار اشکال ندارد