آینده ارزهای دیجیتال

سلام خدمت همه دوستان عزیز .ی نکته اگه بتونم بهتون عرض کنم اینه که پول فیات کلا داره به سمت نابودی میره و دنیا به سمت دیجیتالی شدن میره اکثر کشورها دنبال ارز دیجیتال کشور خود هستن مثل همین دلار و یورو و ین و…اما این سری دیجیتالی پس آینده ارز دیجیتال بسیار درخشانه در آینده این قیمت های الان خاطره میشه:green_heart::green_heart::green_heart:و درپایان اگه بیت کوین بالای ۵۶۴۰۰ رنج بزنه و محکم رد بشه (یک کندل پر قدرت)منتظر بیت کوین ۷۰هزاری باشید و در این صورت باییننس یک رشد ۷۰درصدی دور از انتظار نیست .هیچ صعودی ابدی نیست همچنین هیچ نزولی گاهی نباید طماع و یا ترسو باشیم صبور بودن رکن اصلی بازار مالی هست پرسود باشید:heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation::heart_exclamation:

مرسی انرژی مثبت استاد

بیت کوین ۷۰k بشه bnb ۷۰٪ رشد میکنه؟؟؟؟
امکان نداره بنظرم
ته تهش ۳۸۰ بشه

چرا همه نصیحت میکنن جالبه کلا هم حرفای تکراری انگار کپی پیست کردن دادا اینایی که گفتی و به خدا همه میدونن این شرایط مختلف ه که آدمارو وادار میکنه دست به ریسک و بعضا عکس العمل های نابه جا بزنن باز م حرف جدید داشتی استقبال میکنیم ولی جان هرکی دوس دارین کمتر بیاین بگین هولد کنین و غیره

درود🍀بارها گفتم این ارز کف نداره یهودیدی شد ۲۰۰دلار یا شد ۴۰۰ دلار شایدم..فعلا که ناظریم.صبور بودن رکن اصلیه.بنده خودم پارسال وقتی همه سهم تپکو رو فروختن رو ۱۹۰تومن خرید زدم درسته شده ۵۰۰اینا ولی تابه الان بسته بوده یک سال دقیق به اندازه ی پول بیت کوین اون موقع.پولم خابیده هیچ کاری هم نمیشه کرد جز صبر💚

سلام حامد جان:heart_exclamation:چشم .اینجا کسانی پیام میدن واقعا نمیدونن که اصلا توکن چیه و بلاک چین چیه(طرف پیام میده توکن سوزی میشه توکن های منو نبرن ی وقت:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:)خب این افراد واقعا هیجانی تصمیم میگیرن با ی کندل سبز میخرن و با ی کندل قرمز میفروشن برای این اشخاص بهترین راه هولد کردنه.به دور از هیجان.(البته اگه افرادی مثل شما که بسیارن با آگاهی وارد این بازار شدن عرایض بنده رو به نصیحت نگیرن):man_raising_hand: بنده نه سیگنال خریدی دادم و نه فروش فقط اخباری راجب این ارز بوده رو میگم (فقط این ارز نه ارز دیگه) مدیریت سرمایه با خود شخصه(قانون اول مواظب سرمایت باش و قانون دوم قانون اول یادت نره):heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon::heart_with_ribbon: