سلام دوستان
اگر میخواید سرمایه گذاری کنید روی ۱۰۰ ارز برتر سرمایه گذاری کنید .
۱۰۰ تا ۲۰۰ ریسکه و ۲۰۰ به بعد هم اصلا ارزش سرمایه گذاری نداره
شلید این حرفم به خیلی از دوستان بربخوره اما من خودمم ۲ میلیون واحد ازش دارم اما واقعا امیدی ندارم چون این ارز تو ریزش ها خیلی زود وا میده و صعودشم کنده ولی امیدوارم پامپ بشه تا همه سود کنیم
همون Btt که هفتصد تا کامنت واسش گذاشتی تا دو ماه قبل رتبه اش بالای ۲۰۰ بود. بعد ۱۴۰۰% رشد الان اومده رتبه زیر ۵۰
قبل اینکه دیگران راهنمایی کنی کمی فکر کن.
یا همین پاندی هم تا ماه قبل رتبه اش ۳۰۰ بود
برادر پیشنهاد نده قربونت
حرف شما درسته اما برای ارزی که حجم معاملاتش هر روز داره بیشتر میشه وروند سعودی داره حال این روند هر چقدر کند باشه این ارز مثل دوج کوین یک حرکت شارپی خواهد داشت
سلام داداش وقتت بخیر،دو ماه پیش من این ارزو با قیمت ۲ تومان خریدم،بدون هیچ تحقیقی اون موقع رتبه ی این ارز ۸۵۵ بود،الان پولم شده پنج برابر،از اون موقع تا الان بیت کویین دو برابر شده،بنظر من واسه ماهایی که سرمایمون کمه این ارز ها بهتره،این ارزها در برابر بیت کویین مثل زمین بکره در برابر آپارتمان تکمیل،آپارتمان رشدشو کرده ولی زمین بکر اگه بیاد تو محدوده چه خواهد شد.البته فقط صبر و طمع کم.البته این نظر شخصی منه شایدم درست نباشه.
این حرف درستی نیست من cbm خریدم یک تومن الان سی تومنه سودی که از این ارز بالای ۲۰۰۰ رتبش کردم از کاردانوو اتریوم نکردم