بچه ها من 530 دلار بیبی دوج از پنکک سوآپ خریدم موقع خرید 150 میلیارد عدد نوشتم و تایید شد ولی وقتی اومد تراست ولتم 135 میلیارد تا بود بعد فرستادم کوینکس اونجام رسید شد 107 میلیارد یعنی 110 دلار ضرر کردم به همبن راحتی. سوالم اینه چرا تو پنکک سوآپ موقع ارسال کارمزد 0.5 دلار زده و موقع ارسال به کوینکس هم 0.5 دلار زده ولی 110 دلار ازم کم کرد؟ حالم گرفته شد
اشتباه از خودته دوست عزیز،توکه میخواستی جابه جا کنی چرا از پنکک خرید زدی خب میرفتی همون صرافی میخریدی که چندبار کارمزد ندی،فدای سرت انشاالله با پامپش هم ضررت جبران میشه هم اینکه یه سود تپل میکنی
سلام منم سی و یک میلیارد توکن زدم به تراس ولتم نهصد میلیونشو کارمزد گرفت و فقط بیست و پنج میلیارد به کیفم اومد یعنی پنج میلیارد واحد پرید
۲۰درصد هر انتقال از حجم ارزت کم میکنه
خوب چرا همون اول از کوینکس نخریدین شما اشتباه از خودتون بوده می گذاشتین همون تراست ولت بمونه بهتر بود
چون تو پنکک ارزون تر از کوینکس بود اگه کارمزد 5 دلار هم میگرفت بازم 30 دلار سود میکردم ولی نشد. قبل خرید همه چیزو چک کردم مقداری که تو پنکک واسم میخواست بده رو رفتم کوینکس دیدم بیشتر میشد. ولی کارمزد انقد زیاد نمیدونم از کجا اومد.
بخاطر اختلاف قیمت که تو صرافی پنکک و کوینکس وجود داشت از اونجا خریدم ولی کارمزد زیاد کم کرد وگرنه کارمزد انتقال از پنکک به تراست و از اونجا به کوینکس رو چک کرده بودم کلا 4 دلار کارمزد میشد چون همه انتقالات تو شبکه بایننس بود ولی نمیدونم چی شد. کلا 110 دلار ازم کم کرد