تفسیر توییت ایلان ماسک و بیبی دوج (BabyDoge)

فردا ساعت 4:20این توییت مربوط به توکن هست این عدد یکبار نزدیک 3ماه قبل توسط ایلان ماسک توییت زده شد عدد سکه های بیبی دوجه نوع شمشیر تو دست بیبی دوج ابی. هست ک نماد فرقه جدای توی جنگ ستارگان هست ک به این مبارزه با شمشیر جدای میگن نظام جدای بیشتر از معلمان، فلاسفه، دانشمندان، مهندسان، پزشکان، دیپلمات‌ها، رزمندگان و همه‌چیزدانان تشکیل شد و عکس بچه سگ روی ماه میتونه نماد صعود باشه فرقه جدای کلا کارش حمایت از نیازمندان بوده این اعضای جدای هم سه گوه قوم بودن جمهوری قدیم، جدای جمهوری جدید و جدای دورهٔ مقاومت. در کل توی عکس کریپتو ها کلی راز نهفته هست باید منتظر موند دید چی میشه

دوج‌کوین‌هم‌پشم ‌استاد ‌

دقیقا بارها از عدد ۴۲۰ در توییتهاش استفاده شده
ادمین لطفا تایید کن

برای سرمایه گذاری توی کریپتو باید انتخاب درست با تصمیم دانش خودت بگیری و خرید کنی من به هیچ سایت ایرانی یا توییت یا خبره بازار تشویق به خرید این ارز نشدم بلکه با چیز های ک خودم فهمیدم تحلیل ایندش خریدم هیچ جوره تا سال 2029فروش نمیزنم چون میدونم چی خریدم به کجا میرسه بارها بارها ایلان ماسک با قدرت اومد سمت دوج کوین کلی هم با صاحبش درگیر شد سر بحث شبکه دوج و شبکه معین شده خودش ولی بنیان گذارش هیچ جوره با ایلان ماسک کنار نمیاد تموم بحث ایلان ماسک سر تورمی بودن دوج پدر بود و وقتی بچه ضد تورم همون لانچ شد رو شبکه بی ان بی من خریدم چون ایمال ندارم بلکه یقین دارم این ارز با همدستی ایلان ماسک روی کار اومد و برعکس پدر ضد تورمی شد مکان سرور های بیبی دوج و دوج تو ایندیانا هست ولی شیبا و فلوکی دوج الون تو سان فرانسیسکو اگه بخوایم نسبت به دانش مردم ایندیانا و سان فرانسیسکو ترازو بزاریم ایندیانا یه شهر برتر نسبت به سان فرانسیسکو هست چون اکثر مردم سانفرانسیکو از سن خوزه و اطراف نوادا تشکیل شدن همچنین مرز مکزیک من ریز درشت این ارز با مرورگر شودان بیرون کشیدم نتیجش شد همین یقین برتری اینده بیبی از بقیه ارزها مخصوصا صحبت های ایلان ماسک از زمانیم ک سرمایه گذاری کردم هیچ پشیمونی ندارم بلکه بشدت نسبت به چیزی ک میدونم دارم اضافه میکنم به داراییم تا 2029