فرصت خرید وینک

هرچی گند کاریه مال همین صرافیاست به نظر این صرافیا دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن/ نمیزارن قیمت ارزا بره بالا تا یه ارز میره بالا تتر میارن پایین و وقتی که ارزا کلا منفی شدن تتر میبرن تو‌ اوج یعنی کلا درجا میزنن
خود من از برج ۹۹/۱۲/۰۴ خرید زدم ۳۱ تومن الان ۸۵۰۰ تو ضررم اینجارم کردن بورس نمیزارن کسی سود بکنه
این صرافیا هم شدن مال مردم خور
امیدوارم قیمتا برگرده سر جاش کلا بیام بیرون
والله پوشک بچه خریده بودم الان کلی تو سود بودم
یه عده هم اینجا هستن که از خود صرافیا هستن حواستونو جمع کنید گول نخورید همش تعریف میکنن یا سیگنال میدن اینا کلا کلاهبردارن گول اینارم نخورید از من گفتن بود…
حرف آخر از ارز دیجیتال و بورس بکشید بیرون حیف پولاتونه شگرد اینا اینجوریه اول یکم سود بهتون میده که دهنتون شیرین بشه بعد ده برابر اینو ازتون میگیره پس مواظب باشید..‌
یا حق

عین حقیقت رو گفتی داداش،دل همه خونه،منم همیجور به سرم اومده وبه محض اینکه به قیمت اصلی برگردم میرم بیرون،بخدا آهن خریده بودم سودش بیشتر بود

حرفای تو بیشتر شبیه اوناییه که دوس دارن مردم از ارز دیجیتال بیان بیرون…مث حقوقی های بورس…خب تو چیزی حالیت نیس قرار نیس همه با مغز گندیده ی تو خرکت کنن …والا چطوره ما ضرر نمیکنیم…یا خیلی ناشی یا خیلی آب زیرکایی…تعادلی تو حرفات ندیدم…در کل میتونم بت بگم بشین بابا غیر مجاز

بعضی صرافی هافروش که میزنی روزبعدالکی میگن هش رانزدی که روزبعدقیمت پایین میادبه قیمت روزبرات میزنندوچندمیلیون به جیب میزنندچندباراین فیلم وسرمن درآوردن..وقتی روزبعدقیمت بالامیره چیزی نمیگن ولی وقتی روزبعدقیمت پایین میاداین فیلم ودرمیارن.

خوب برین بایننس این همه سایت هستش مگه مجبوری اینجا کسب درآمد کنی همشون کلاه برداریه اگه بشینی یه روز کلا نگا کنی کلا نموداراشون باهم فرق داره

وقتی قیمت ارز میاد پایین بیشتر مردم ارز را تبدیل به استیل کوین می‌کنند که ضرر کمتر باشه به همین دلیل است که قیمت دار بر عکس رشد رمز ارزها هست