خرید بیت کوین در ریزش

سلام دوستان یادتونه گفتم یکی هست که قبل ورشکست شدن بانکای آمریکایی گفته بود یک فاند مثبت دارم و بیت میره بالا!!! امروز با ایشون حرف میزدم بهم گفت که الان وقت خرید هست نترس این ریختن عمدی هست برای ترساندن و از دور خارج کردن. بهم پیشنهاد خرید سنگین داده . ۲ تا ارز هم بهم گفت بخر بالای ۳۰۰۰ درصد یود میکنی. منم خریدم. ببینید بنده اسمارت مانی کار میکنم ولی بازار کریپتو با فاند حرکت میکنه. اخبار دست اول رو به ما نمیگن بعد صعود تازه یادمون میافته بخریم. پس الان تو این ریزش ها پله ای بخرید.

معنی اصلاح میفهمی بازار کاملا طبیعی به روند خودش داره ادامه میده ،بیت کوین بسیار دقیق داره جلو میره

بنده معنا و مفهوم اصلاح رو میدونم( سیو سود کسانیکه پایین خریدن!!) ولی کجای چارتهای دنیا دیدی که یک ارز یهو ۱۰ درصد بره بالا؟؟ طلا یا یورو؟؟ حالا بعضی از ارزها که چند صد درصدی رشد میکنن. گن میگم این بازار با فاند حرکت میکنه و یه جورایی مارک میکرش داره الگو سازی میکنه!! ولی در کل فاند بر همه ارجحیت داره. حالا با فاند بخر نترس!!!

من میگم ولی خداییش با تفکر خودتون بخرید نه به حرف من. یکی بیبی دوج هست!! اون یکی که روش زوم کرده bock هست. الان هم روی فیلیپ ۴ ساعته هست و میشه یک پله ورود کرد.

سلام دوارز بگوماهم بخیرم باتشکر

Bock اسمی به این ارز وجود خارجی نداره

منظورت از Bock احیانا Block نیست؟!
چون ارزی به اسم Bock نداریم:ok_hand:t3::ok_hand:t3:
من با رشد بیبی دوج موافقم ولی اون دوتای دیگه رو نمیدونم؟؟؟

فک کنم منظورت بلک هست نه اول اسمشو یاد بگیر بعد پیشنهاد بده