فیوچرزه که همه مارو بدبخت کرده . فیوچرز هم چیزی مثل قماره که هم خودشونو بدبخت میکنن هم ماهارو
اگر فیوچرز کار میکنید اول باید نقاط ورود و خروج و استاپ نمیشه دقیق دقیق ولی تاحدودی ب دست بیارید و با حساب کتاب وارد پوزیشن بشید شاید استاپتون بخوره ولی ب اون صورت ضرر نخواهید کرد.
گربه همیشه یک مقدار پایین تر از تیپی نقطه ی خروج میزاره و گره های معاملاتی یا کندل های دوجی بسته ب روند بازار تارگت خروج میزاره معمولا ریسک فری میزارم تا یک قبل تر از سطحی ک میخوام با سود میبندم.
بزرگترین اشتباه دست بی قرار هست اگر پوزیشن از دست رفت دیگه رفت نباید وسط راه سوار شد صبر میکنیم برای پوزیشن دیگر با اصول و حوصله
به نظرتون بیت تا کجا ریزش داره؟
من خودم با فیوچرز نابود شدم زندگیم داغون شد صفر شدم 300 میلیونم با دلار 24 تومنی بگا دادم
گربه جانم بعد از اون عددی که گفتین ه ف بعد کجاس ودر نهایت کف بازار و چجوری میبنید باید صبر کنیم یا کف همون عدد ۲۵۰۰۰هزاره ممنون ازت یه دونه ای به مولا چشم حسود بترکه از اینکه وقت میذاری و خالصانه بدون هیچ ادعایی درخدمت دوستان هستی تشکر و اردت متاسفانه بعضی ادما اگه صد تا بهشون خوبی کنی و یه بدی اون صد تا رو فراموش میکنن و اون یکی رو هرگز البته اون بدی منظورم اگه یه موقعی اگه تحلیل اشتب در بیاد ولی یادم گفتی روند عوض شده و کانال ۳۳ فعلا فعلا منتفیه ولی بعضیا حواسشون نبوده به این موضوع ودر حال تخریب کردند به هر حال شما کار خودت و بکن هر که خواست استفاده کنه هر کم نخواست و هدفش تخریب بود اهمیت نده چون خیلیا طرفدار توان فدایی داری یا علی مدد
سلام.گربه جان امکان داره بیت کوین از ۲۵۰۰۰ پایین تر بیاد؟
نمیو نمیو شایدم بیو بیو
فکر نمیکنم ممکن هم هست بهش نرسه نقطه ی ۲۶۹۳۸ تتر برسیم میتونیم از اون نقطه ب چند علت مجددا" برگردیم ب روند صعودی ولی بنظر گربه نهایت اصلاح حدود ۲۵هزار تتر هست بعید میدونم اون سطح ب راحتی از دست بدیم."
ممنون از راهنماییت گربه جان.فدات