اعتماد به روش معاملاتی

دوستان میخوام چنتا نکته بگم ایشلالا که به دردتون بخوره مگه همه اخبار خوب نبود مگه نهنگاه تو قیمت ۲۸ ۲۹ خرید نکردن چرا ریخت پس :thinking: خدایی عجب نهنگای خری هستن
فقط میگن تعداد فلان قدر بتکوین از صرافی به کیف پول منتقل شد خوب فکر کن من نهنگ پولمو فرستادم صرافی الانم فرستادم تو کیف پول تو مگه میدونی اون خرید زده یا نه

بعضی ها در برابر فهمیدن مقاومت میکنن متاسفانه ما از ۳۰ داریم گلو جر میدیم با تحلیل با اخبار میگیم میریزه فقط فحش خوردیم

قیمت ۳۰ بود میگفتن زیر ۲۹ نمیاد اومد ۲۸۸۰۰ گفتن زیر ۲۷۲۰۰ نمیاد الان ۲۷۲۰۰ هست اونایی که میگن میره بالا چند روز دیگه حالتونو میپرسم

وقتی قیمت همچین ریزشی میکنه رو چارت رو خبر رو تحلیل دلیت رو هرچی که حساب میکنی انجام میده دیگه به اون قیمت بالا نمیرسه تا چند وقت رو چه حساب بعضی ها میان میگن میره بالا من درک نمیکنم بله میره بالت در حد یه پولبک بعد ادامه ریزش

یک کلام ۴ ۵ روزه دارم میگم ۲۴۴۰۰ هنوزم رو حرفم هستم جان عمه گرامیتون اگر میخوای بگی میره بالا بگو رو چه حساب میگی / کندل دیلی پر قدرت روبه پایین چارت نزولی شده پولبکی هم که به جایی بدهکار نبوده رو این قیمتا پس نمیتونید بگید پولبکه رو این عدد،کانال هم رو دیلی کفش ۲۴ هست پس رو چه حساب میگید بر میگرده

پس لطفا خواهشا الکی مردم رو مجبور به خرید روی این قیمتا نکنید به اخبار دروغ و جعلی که واقعیت نداره

از منم بی سواد تری بعد اومدی باد تو گلو انداختی که…
متاسفم برات

افرین دقیقا تایید فقط احتمال زیاد اینکه زیر ۲۵۵۰۰ یا نهایت خونه پر تا ۲۵۰۰۰ کمتر نیاد شاد باشین

رو این حساب که صرافی نمیزاره همینطوری موقعیت شورت آزاد باشه قطعا ی جا برمیگرده کلی لیکویدی ثمره شه :slight_smile:

منتظرن نقدینگی به حده خوبی برسه بعد شورت ها رو لیکویید میکنند به راحتی.

و معمولا در بازار قرمز وقته خرید هست نه بازار سبز :slight_smile: نمونه خیلی واضحش قیمت 15 هزار دلار بود

چرت محض بی سوادی پشت سیستم نشسته

سپاس از لطف و عنایت جنابعالی
:rose::rose::rose::sunflower::sunflower::sunflower::sunflower::rose::rose::rose: