یه قانونی هست به نام قانون صبر
هیچکس به این قانون پایبند نیست ؛
در کتاب زیبا و عالی ملت عشق درمورد صبر میخونیم که؛
صبر کردن به معنای ماندن و انتظار کشیدن نیست،
به معنای آینده نگر بودن است. صبر چیست؟ به تیغ نگریستن و گل را پیش چشم مجسم کردن است، به شب نگریستن و روز را در خیال دیدن است. عاشقان خدا صبر را همچون شهد به کام میکشند و هضم میکنند. و میدانند زمان لازم است تا ماه به بدر کامل بدل شود.
دوستان در قانون صبر ده چیز رو باید رعایت کنید
گزینه اول توکل بخدا
دومی رعایت گزینه اول
سومی رعایت گزینه اول و دوم
چهارمی رعایت گزینه اول و دوم سوم
پنجمی رعایت صرفا گزینه چهارم
ششمی رعایت گزینه هفتم
هفتمی رعایت گزینه اول
هشتمی رعایت گزینه دهم
حتما از خودتون میپرسید گزینه دهم چیه
خب دوستان من گزینه نهم رو هم ننتوشتم، چرا دهم براتون مهمه…
بیا پایین بچه روضه نخون
داداش ،بهتر بود میرفتید مسجد یا کلیسا موعظه میکردید،به نظرم تو اون مسیر موفق تر خواهید بود…
تعبیر خواب و فال قهوه هم انجام میدید . یا فقط دعا ؟
نه، فقط فالِ سعدی ، باباطاهر عریان، خیام، خواجوی کرمانی، وحشی بافقی، پروین اعتصامی و مریم حیدرزاده
عزیز قصد ناامیدکردنتون از این بازار ندارم
ولی با اینتاوان که در شما میبینم همیشه بازنده خواهید بود چون نه صبر رو میتونید پیشه کنید نه هم دنبال کسب علم پایداری در چنین بازارهای مالی هستید ، اینو بدون و مطمئن باش خدای شما خدای مالکان صرافیان و کمپانیهای بزرگ سرمایه داران هم هست ، خوب چطور میشه که اونها برای کسب پایداری در چنین بازارهایی از کسب علم هیچ دریغی نمیکنند و مدام در حال هزینه و تلاش هستند که بتونن در این رالی کسب سرمایه از دیگر رغبای خویش سبقت بگیرند و بعضا موفق هم میشوند .
ماندن و موفق شدن در این بازار مستلزم کسب علم این بازار میباشد و با دعا راه به هیچ جایی نخواهی برد.
من عرض میکنم شاید شاید قبول کنید : من طی سه سال گذشته بدلیل بی تجربگی و دقیقا داشتن حس و تفکری شبیه شما بیش ۸۷ هزار دلار رو در این بازار از دست دادم که بعد از چنین شکستی در نهایت مجبور به کسب علم این بازار شدم و دقیقا طی ۸ ماه گذشته تونستم چند درصدی از آن سرمایه بر باد رفته رو بدست بیارم.
ناگفته نماند که برداشت من از شما مرکبی از چند پیام آخرتون هستش
دمت گرم ،خیلی خجسته ای![]()