انتقال بیت تورنت از صرافی به تراست ولت

سلام ..دوستان بنده میخاستم ارز بیت تورنت از صرافی ایرانی بخرم و به کیف پول تراست ولت متنقل کنم ولی بیت تورنت در این صرافی برحسبTCR 20 است و کیف پول تراست ولت برحسبTCR10وBEP2می باشد، بنده بعد از خرید باید به کدوم کیف پولم انتقال بدم؟
در ضمن توی کیف پول تراست ولت باBEP2اسم بیت تورنت روBTTBنوشته و میخام بدونم این با بیت تورنت فرق داره؟خواهش میکنم افرادی که میدونن جواب بدن..ممنون از همگی

منم همین مشکل رو دارم فعلا خرید نکردم

باید کیف پول atomic نصب کنی که شبکهTRC20 رو پشتیبانی میکنه و میتونی از صرافی ایرانی که میخوای خرید کنی
BEP2 شبکه بلاکچین صرافی binance هست

منم این مشکلو داشتم انتقال دادم به حساب بایننسم

من با تراست ولت کار میکنم بیت تورنت هم دارم مشکلی برام پیش نیومده

به کیف پول تراست ولت نمیشه منتقل کنم؟

این کیف پول atomic امنیتش چطوریه؟

سلام. بنده امروز از صرافی COINEX به کیف پول تراست والت بر حسب شبکه TRC10 واریز کردم. باورنکردنی اینبود که ظاهرا از TRC20 هم ارزونتره. نمیخواستم مبلغ بگم ولی مجبور هستم. 50,000 BTT در کمتر از دو دقیقه‌ با کارمزد 180 BTT یعنی کمتر از 0,6 دلار. شاید اگر 100,000 BTT هم واریز میکردم، کارمزدش همون 180 BTT میشد.

از سایت خودش دانلود کن نه از جای دیگه

امکان پذیر هست من امروز انجام دادم انتقال داد

یک ساله دارم خوبه اگه دوازده کلمه رو به کسی ندی

سلام من همون trc10 رو زدم تو تراست والت نشسته مشکلی نداره یه دو ساعتی طول کشید تا امد تو کیف‌پولم

به کدوم بستر کیف پول تراست ولت انتقال دادین؟الان صرافیTRC10هست ولی کیف پولمTCR20وBEP2 است،به کدوم بستر انتقال بدم؟

ضمنا همین قابلیت شبکه TRC10 شاید از مزایای این رمز ارز باشه.

سلام..تراست ولتTSR20 است..پس از صرافی کهTSR10 است به تراست ولت کهTSR20است منتقل کنم مشکلی پیش نمیاد؟

سلام و دورود به همه عزیزان:
دوست عزیز هیچکدوم فرقی نداره و از هر کدوم خرید کنی و به ترست والت بفرستی مشکلی پیش نمیاد و من بار اول btt خرید کردم چند وقت بعد bttb که هر دو تو ترست به اسم btt ثبت شد

برای فروشش مشکلی پیش نمیاد؟