Ftmbtc و الگو

میانگین 20 و 50 ماهانه در ftmbtc …
در حرکت قبلی میانگین 50 حمایت بوده و میانگین 20 مقاومت … اگ به بستن کندلها نگاه کنیم چیزی شبیه به الگوی Rising Three Methodsمیبینیم…
به نظر شما این الگو اتفاق می افته ؟!

جناب مهرداد عزیز

نمیدونم با سبک تحلیلی S&D آشنا هستید یا نه. تو این سبک تعریف دیسیژن کندل بسیار مهمه. (دیسیژن به معنی تصمیم گیری) کندلی که در اون بازیگران مارکت تصمیم میگیرن یک حرکت اساسی به یک سمت انجام بدن حالا یا صعود یا نزول... محدوده high تا low دیسیژن کندل محدوده مهمیه چون اگر یکبار دیگه قیمت به این محدوده برسه مجددا همون تصمیم گذشته توسط بازیگران مارکت گرفته میشه.اصلا فلسفه تکنیکال همینه رفتار مارکت در آینده تابع رفتار گذشته مارکته

چارت فانتوم به بیت بعد از ریزش طولانی حدود نه ماه داخل اون باکس زرد گیر افتاده. سرانجام با یک کندل دیسیژن از این ناحیه خارج شده و صعود خوبی کرده. محدوده دیسیژن با یک باکس آبی مشخص شده. اگر دقت کنید قیمت یکبار نزدیک این محدوده شده واکنش مثبت داده. الان کاملا وارد محدوده آبی شده. امشب که متوجه این محدوده شدم یک مقدار بیت روی 27200 خریده بودم تبدیلش کردم به فانتوم. روی همین عدد که در تصویر میبینید 1457 ساتوشی ورودد کردم.

این همه وقت شمارو گرفتم که پاسخ سوالتونو بدم.بنظرم الگوی کندلی که گفتین اتفاق میوفته.

استاپ این معامله باید 1408 ساتوشی باشه (که میشه low دیسیژن کندل) ولی چون نزدیک خط روند بلند مدت چارت هستیم استاپو میذارم شکست خط روند. استاپ بزرگیه ولی ریسک به ریوارد عالیه

ممنون از توضیحاتت..
تو تصویری که فرستادم نیمه 2021 رو نگاه کن ..دقیقا نتیجه اون الگو رو میبینی !!!