الان یک هفته میشه تکون نخورده ، معلوم نیس چشه، اونایی که میان تبلیغ میکنن بخدا خرید ما روی ارز هیچ تاثیری نداره، این فکرارو بریزید دور ،بجای تبلیغ کردن و بدبخت کردن بقیه مطالعه و تحقیق کنید و اخبار رو بخونید
دوست عزیز توقع اینو نداشته باشه که در مدت زمانه یه هفته پولت چند برابر بشه
دوست من ۳ماهه پیش من از این ارز خریدم قیمت افت کرد و پس از صبر کردن الان خداروشکر سرمایم سه برابر شده . شما یک شبه میخوای پولدار شی نمیشه که سرمایه گزاری کنید با صبر و حوصله و مطالعه در مورد ترید کردن ، هولد کردن ، شناختن ارز خوب . موفق و پایدار باشید . در ضمن نگران نباش تا یک ماه دیگه همین ارز خوشحالت میکنه و پشیمون میشی که چرا بیشتر نخریدید .
داداش اگر رویسقف خریدی ارز داره رنج میزنه یا اصلاح میکنه مشکل ارز نیست مشکلاز تحلیل شماست
یک پروانه اونور دنیا با بال زدنش اینور دنیا رو متحول میکنه بعد شما میگی تاثیر نداره؟ شما افکار منفی رو دور بریزید، هر یک دلاری که در هر جای دنیا بابت هر ارزی پرداخت میشه به اندازه خودش موثر هست
کسی که رمزارز اونم وینک میخره بدبخت نمیشه من درحال حاضر بیش از یک میلیون تومان رو سودم در این وینک بدبخت شدم؟ باید صبوری کرد همین ۳ هفته پیش روی ۵ بود سپس روی ۷ کف سازی کرد و الانم روی ۱۰ کف سازی میکنه توقعات بیجا و هول بودن هست که بدبختی میاد سراغ طرف وگرنه هرکسی صبوری کرده در هر ارزی سود کرده
چرا ما از صبر متنفریم ؟
صبره که فقط جواب میده اینجا بخر هولد کن سال بعد بیا نگا کن هروز چک نکن اگه نمیتونی ورود نکن
یکماهه گرفتم سرمایم دوبرابر شد چی ازین بهتر؟