خرید shibai با سود

میشه راهنمایی کنین من چیزی از دوج سر در نمیارم ولی همیشه بالا پایین شدن رو دنبال میکنم اگه من ماشینمو بفروشم ۵۵۰ تومن و اگه دوج بیاد ۴ تومن بخرم و ۴ و ۵۰۰ ب بالا بفروشم برای فرصت یکماه میشه راهنمایی کنین

چنین ریسکی نکن
بازار ارز دیجیتال هیچ حساب و کتابی نداره

سلام روند ماهانه نزولی هفته گی و روزانه هم زیر میانگین 200 هست ماشین رو بفروشی باید با همه جی خدا حافظی کنی دوج رو بخری به هوای خبر های خوب میشه سال دیگه بیا الان 10 میلیون بزار یک ماه دیگه ببین شد این بازار همیشه هست ولی ماشین نه ، پیشنهادم اینه نکنی چرا چون باید مدیریت سرمایه بلد باشی اینجا هرکی هرچی بگه احتمال هست و فرداش معلوم نیست چه اتفاقی میوفته ،منم سال 99 ماشین پراید 90 رو به 60 میلیون فروختم گذاشتم بورس با 12 میلیون اومدم بیرون گذاشتم ارز اونم تو سود 2 برابر شد 4 میلیون برو اول اموزش ببین حضوری یک ماه فقط ، بعد با 20 میلیون شروع کن میفهمی اینکاره هستی یا نه اگه دوج کوین 2 برابر بشه فدای سرت راحت ازدستت میره اینجا با آموزش سود میکنی

غلطی که من کردم نکنی

سلام جان عزیزت نکن :folded_hands:t3:

شما باید اول یه مدت فقط اموزش ببینی ضمن اینکه این ارز ها برای پول اضافه وزمان زیاد بدرد میخورن نه با فروش ماشین زیرپا

برادرمن تواین راه ماشینها رفته خونه هارفته که درعوض عده ای راهم صاحب اش کرده

۵۵۰تومن بزاری دوم بخری اخه مد حسابی اون پول اگه میخوای وارد بازار کنی ۲تا ارز با پدر مادر بخر مثل ما مشین اینجا همش اب شدن سرمایتو تماشا نکن.

هیچوقت این کارو نکن من دوسال پیش این اشتباهو کردم ماشینمو فروختم پولش نابود شد.

هیچ شکی نکن و الان ورود بزن هر بالا رفتنی‌پایینی‌داره و هر پایین اومدنی بالا رفتنی‌هر کی الان بهت بگه اینکارو نکن کسایی هستن که تو‌اوج خریدن و تو ضررن الان کف بازار ۱ سال دیگه بیتکوین هاوینگ‌داره و بازار الان رو‌به بالاست الان بخر فقط ۲ سال هولد کن اگه همین ۵۵۰ تومنت که الان نهایت ۲۰۶ میتونی بخری که بعد ۲ سال هم باز همون ۲۰۶، ولی با ۲ مدل پایین تر هست نتونی باهاش حدکمش یه اوپتیما بخری بیا هر چی خواستی بهم بگو
من عمرمو تو این بازار گذاشتم

ماشینتو بفروش دوج بخر
الان فرصت خوبیه

سلام، تصمیم های بزرگ در زندگیت رو مشورت بگیر، ولی تصمیم گیرنده خودت باش. ماشین داری هزینه های سربارش خیلی زیاد شده، اگه با ماشین، اسنپ کار میکنی، به همون کارت برس، اگه گوشه پارکینگ خونه ت، پارکه و بلااستفاده، من بجای شما بودم، قطعا میفروختم، الان نقطه خوبی هست واسه ورود کوتاه مدت و میان مدت. خریدی، حتما حدضرر بزار که مثل خیلیا، ضرر سنگین نکنی. موفق باشید