اهمیت آموزش و درک بازار

دوستانی که نمیدونن دلار جهانی با دلار داخل ایران و تتر فرقشون چیه لطفا ساکت بشن نمیگیم لالین مطمئن باشید…[دلار داخل ایران رو با خالص درآمد و صادرات میسنجند…دلار جهانی هم به عنوان کالا خریدو فروش میشه و عرضه تقاضا هستش که بخاطر اتفاقات اخیر دلار رو همه میفروشن در حوزه جهانی…تتر هم مثل کالا هستش عرضه تقاضا ربطی به دلار نداره ولی ۱ واحد تتر همون دلار هستش منتها امکانش هست خریدارا زیاد باشن و تتر قیمت ۱ واحدش بره بالا.تا اینجا میتونستم راهنمایی کنم که قاطی نزنین دلار جهانی و داخل ایران و تتر

باید جوابت رو مثل خودت داد
زر نزنی نمیگن لالی
معلومه هرچی تتر و دالار بالاتر میره ، شعورت پایین تر میاد
بعید میدونم از این بازار چیزی گیرت اومده باشه :100::information_source:

میدونی معنی دیسلایک ها چیه؟!
یعنی اون جمله ی اولت درمورده خودت صدق میکنه ولاغیر:ok_hand:t3::ok_hand:t3:
بخدا اگه ساکت بشینی یه گوشه، کسی نمیگه زبون نداری:joy::joy:
چطور مطلب به این سادگی رو متوجه نمیشید:
بخدا دلار گرون نشده، این ریال ماست که بی ارزش شده!
قیمت دلار رو با پشتوانه ی ریال محاسبه میکنن!
یعنی چی میگی دلار جهانی مثه کالا خرید و فروش میشه؟!
یعنی آمریکا میگه دلار دارم کیلو صد هزارتومن میفروشم:rofl::rofl:
تو رو قرآن وقتی انقدر سطح اطلاعاتتون از اقتصاد پایینه که حتی پیش پا افتاده ترین مسائل اقتصادی رو هم نمیدونید، کامنت ندین:neutral_face::neutral_face:
اولا ارزهای فیات خرید و فروش نمیشن و اسمش چنج کردنه یعنی شما میری صرافی نمیگی سه کیلو دلار برا فروش دارم، میگی هزار دلار میخوام چنج کنم!
دوما کی گفته تتر مثه کالا بر اساس عرضه و تقاضا تیکت میخوره؟!
تتر با پشتوانه دلار آمریکاست، یک واحد تتر مساوی با یک دلاره آمریکاست:ok_hand:t3::ok_hand:t3:
منتها زمانی که فشار خرید تو صرافی های ایرانی بالا میره، نهایت پنج تا ده درصد قیمت تتر بالاتر از دلار محاسبه میشه!!! دقت میکنی؟! حداکثر ده درصد یعنی اگه دلار تو بازار آزاد ۵۰هزار تومن معامله بشه، تتر میشه ۵۵هزار تومن:neutral_face::neutral_face:
اینطور نیست که دلار تو بازار ۵۰تومن باشه ولی تتر بره تا ۱۰۰تومن!

کالاها یا ارزهایی بر اساس منطق عرضه و تقاضا تیکت میخورن که از لحاظ تعداد فروش دارای محدودیت باشن مثه بیت کوین که کلا ۲۱میلیون بیت کوین در دنیا وجود داره نه یه استیبل کوین مثه تتر که تعداد سکه هاش بی نهایته:ok_hand:t3::ok_hand:t3:
بذار یه مثال واضح بزنم تا بهتر متوجه بشی:
شما ده هزارتا بیت کوین داری و میخوایی تو یه صرافی خارجی به تتر تبدیلش کنی، طبیعتا وقتی برای فروش میذاری قیمت بیت بخاطره فشار فروشی که ایجاد میکنی، پایین تر میاد ولی آیا قیمت تتر هم بالاتر میره یعنی میشه دو دلار؟!
نه نهایتا دو سه سنت بالاتر میره و بازم اگه بخوایی با تترهات ده هزارتا بیت بخری، بازم قیمت تتر تفاوت آنچنانی نمیکنه ولی بخاطره فشار خریدی که ایجاد میکنی، قیمت بیت کوین بالاتر میره پس نتیجه میگیریم که قیمت بیت کوین ویا آلت کوین ها و میم کوین ها و شت کوین ها و… بر اساس عرضه و تقاضاست ولی استیبل کوین ها نه:ok_hand:t3::ok_hand:t3:

امیدوارم متوجه شده باشی، چون بهتر از این دیگه نمیتونم توضیح بدم!!!
اگه سوالی بود درخدمتم…