تبریک به همه و آرزوی موفقیت

داشتم اینجا بعضی نظرات دوستان رو میخوندم، خیلی برام جالب بود .. اکثر دوستان صحبت از دلار ۷۰ ،۱۰۰ ،۱۵۰ تومن و حتی بالاتر میکنن..اینکه اقتصاد مملکت رو به فروپاشی و نابودی هست شکی نیست، اینکه تورم‌ بالای ۶۰ درصد داریم و قشر متوسط و ضعیف روز به روز داره به نابودی میره شکی نیست، اما چه به روز مردم ما اومده که اینقدر از گرونی و تورم و بالاتر رفتن روزانه دلار استقبال میکنن؟؟ چی شده که همه انتظار تورمی دارن و خیلی راحت از دلار بالای ۱۰۰ و ۱۵۰ تومن صحبت میکنن؟؟ واقعا چرا منتظر هستین این اتفاقات بیوفته؟؟ ما همون مردمی هستیم که همین ۷ ۸ سال پیش دلار ۱۰۰ تا تک تومنی افزایش پیدا میکرد صدامون گوش آسمون رو کر میکرد ..‌همون مردمی هستیم که سال ۹۳ تا ۹۵ سایپا و ایران خودرو رو تحریم کردیم و هیچکسی خودروی صفر نمیخرید و داشتن التماس مردم رو میکردن و آخرشم با ۹۰ درصد ارزش خودرو وام دادن و با التماس به مردم ماشین فروختن .. چرا خودتون علاقه دارین و انتظار دارین هر روز همه چیز گرون بشه، واقعا دلتون به حال خودتون و بچه هامون نمیسوزه؟ به خدا که دولت هم بیخیال تورم و دلار بشه مردم خودمون دیگه بیخیال نمیشن .. واقعا از ماست که بر ماست ..

نه عزیزم چون مردم فهمیدن قیمت دلار را چه کسی یا کسانی بالا میبرند برای اینکه ارزش پولشون کم نشه تبدیل به دلار میکنند.هنوز دو ماه نگذشته از گندی که آقایون زدن و دلار را به ۶۰ رسوندن چون پول نداشتن و خزانه خالی بود و نمیتونستن حقوقها رو پرداخت کنند.پس مردم ما بد نیستن زرنگ شدن تا بتونند جلوی این انگلها رو بگیرند

تو شرکت لوازم ساختمانی کار میکنم اوایل به صاحب شرکت میگفتم چرا این اجناسی که مونده ارزون نمیکنی گفت با قیمت کمتر میدمت با مسولیت خودت بفروش ولی یه جای دیگه منم خوشحال اگهی زدم بعد تو هفته مشتریهای خودمون که قبلن از این جنس برده بودن فهمیدن همه عصبانی ناراحت یه چندتاشون که باهام درگیر شدن بقیه جدامون کردن همشون ناراحت که چرا اینا الان ارزن شده ما گرون خریدیم یکیش نگفت خداروشکر ارزون شده .تازه مشکلات با اصناف و…هم به کنار که جنسو زیر قیمت داری میدی و…این خانه از پای بست ویران است

پلتازا، اینکه ما پیشبینی میکنیم دلار چند میشه فرق میکنه با اینکه دوست داریم دلار چند باشه. ما مثل شما چیزایی رو که دوست داریم رو به زور به خودمون نمی قبولونیم. فرق این دوتا رو فهمیدی بعد بیا انشاء بنویس اینجا و واسه ما نطق کن

پسرم برو درس و مشقتو بنویس امتاحاناتت نزدیکه، اینجا هم اگه میای سعی کن فقط بخونی یه چیزی یاد بگیری، اصلا نیازی نیست با اون مغز کوچیکت نظری بدی ،به خدا اگه حرفی نزنی هیچکسی نمیگه لالی …

کسی استقبال نمیکنه ،فقط پیش بینی اقتصاد مرده رو میکنه که هنوز اول راهه تورم هست ،سال دیگه همین موقع اگر شرایط به همین نحوه پیش بره دلار رو خیلی بالاتر ببین

هم وطن عزیز بخدا مدتی هست به هفت روش سامورایی و هفت زبان متفاوت دارم تلاش میکنم به دوستان این صفحه این پیغام بدم که کار تک تک ما اشتباه هست که به پیشواز قیمت ها میریم و آنقدر راحت بابت قیمت ها بالاتر بحث میکنیم و اگه یک نفر هم بگه نه قیمت پایین میاد همگی تلاش میکنیم به اون یک نفر بفهمانیم در حال اشتباه هست!درحالی که امروز مسله اشتباه اون یک نفر نیست مسله سیگنالی هست که کل جامعه داره به بالادستی ارسال می‌کنه که من منتظر هستم فشار بیشتر کن

دوست عزیز پیش:eye:بینی یعنی فقط هدفی اعلام کنیم ولی کاری که اکثر دوستان اینجا میکنن فراتر از پیش:eye:بینی هست و بارها و بارها با چیدن کلمات در کنار هم جمله ای بیان میکنن به معناومفهوم اینکه منتظر قیمت ها تورم بیشتر هستیم و اگه این اتفاق نیفته و پایین بیاد متعجب و ناراحت میشیم
ما ها سنمون قد نمیده پدرانمان در جریان هستند قبل از ظهور فضای مجازی و اینترنت رسم بود جامعه در اماکن عمومی مثل اتوبوس و تاکسی به صحبت و گمانه زنی بنشینند اون دوره خیلی شایعه بود اکثر تاکسی ها شنود میشه تا ببینن کف جامعه چه واکنشی نسبت به اتفاقات روزمره از خودش داره نشون میده،حالا من کار ندارم این جریان داستان بوده یا حقیقت منتهی نکته ای که این داستان داره اینه که واکنش جامعه در مقابل اتفاقات خیلی خیلی مهم هست آنقدر مهم که همچین داستانی بابتش ساخته میشه حالا در دنیای امروز فضای مجازی تمام مکان های گفتگو چت حکم همون تاکسی دارند به راحتی با ساخت اخبار مثلاً قرار بنزین گرون بشه واکنش عموم جامعه به این خبر بررسی خواهد شد
مسلماً اگه در همه چت ها ملت انتظار گرونی نکشن و تو صحبت های خود جای گفتن آره مطمعنا گرون میشه بیان کرده باشند نه امکان نداره گرون بشه یعنی نمیتونه بشه اگه بشه نمی‌تونیم دیگه تحمل کنیم!پیام دیگری به بالا ارسال خواهد شد و نتیجه دیگری خواهد داشت تا هر ثانیه در چت های خودمان بگیم دیدی گرون شد گفتم که گرون میشه،چی شد اونی که می‌گفت گرون نمیشه کو کجاس!حالا بازم گرون میشه،دیگه اینو همه می‌دونن باید تا فلان قیمت بره!خوب تمام اینطور جملات به معنای فرستادن سیگنال بابت افزایش در قیمت ها هست تا جایی که مشخصاً داریم با زبان شیرین فارسی اعلام میکنیم ما منتظریم خواهشاً زودتر اقدام فرمایید:folded_hands:

ما ضرب المثل های به جا و خوبی در فرهنگمون داریم یکی از همین ضرب المثل ها میگه آدم خواب میشه بیدار کرد ولی آدمی که خودش به خواب زده باشه نمیشه بیدار کرد..

برو عمو جان . انگار مردم اعتراض نکردن . اینهمه کشته شدن بدبختا برای اعتراض به همین چیزاست. معلوم نیست کجای دنیا نشستی میگی ما مردمی هستیم که منتظریم گرون بشه.نمیبینی اینهمه اعتراض میکنن. صداش تا خدا رسید. طرف بدبخت مونده زیر زندگیش فقط میخواد زن و بچه اش از بی پولی نرن خودفروشی کنن بعد اومدی میگی استقبال از گرونی. من خودم ماشین نخریدم. گرون شد نخریدم. سود کردم یا ضرر؟ هیچ کدوم. چرا فکر میکنی دلار گرون بشه من نوعی سود میکنم؟ نه من جنس بخرم یا ارز برای سودش نیست. برای نموندن زیر زندگیه. میتونی اینارو درک کنی؟ من الان زمین هم دارم. اما نه میفروشم نه میخرم. چون بفروشم ارزون باید بدم بخوام بخرم گرون. وقتی میان میگن میلیاردر های بی پول یعنی چی. طرف ماشینش 1.5 میلیارد شده. پول نداره چراغشو بخره عوض کنه. این سود کردنه نه؟ سود وقتیه که تو که کار میکنی تولید میکنی قیمت ها با شیب ملایم بره بالا و تو بتونی خونه اتو بعد از 15 سال بخری. الان بانک هم بهت وام نمیده که بری خونه بخری. چون ضرر میکنه.از ماست بر ماست و فلان نکن. جونمون کف خیابون بود. این همه اعتراض ایدئولوژیکی. من اصلا نمیفهمم اینجا یک تعداد بدون سواد اولیه که حتی نمودار مازلو رو هم بدونن میان از رفاه و فرهنگ انسانیت حرف میزنن. همون اول انقلاب سفیر چین اومده بود ایران همونجا برگشت به دیپلمات وقت ایران گفت شما هنوز هم با همون شاه گوشه رینگ افتاده که هنوز زنده بود به دموکراسی میرسین اما با این وضع هیچ وقت نمیرسین. اونا با یک نگاه فهمیدن. ما نفهمیدیم.

برو عمو جان . انگار مردم اعتراض نکردن . اینهمه کشته شدن بدبختا برای اعتراض به همین چیزاست. معلوم نیست کجای دنیا نشستی میگی ما مردمی هستیم که منتظریم گرون بشه.نمیبینی اینهمه اعتراض میکنن. صداش تا خدا رسید. طرف بدبخت مونده زیر زندگیش فقط میخواد زن و بچه اش از بی پولی نرن خودفروشی کنن بعد اومدی میگی استقبال از گرونی. من خودم ماشین نخریدم. گرون شد نخریدم. سود کردم یا ضرر؟ هیچ کدوم. چرا فکر میکنی دلار گرون بشه من نوعی سود میکنم؟ نه من جنس بخرم یا ارز برای سودش نیست. برای نموندن زیر زندگیه. میتونی اینارو درک کنی؟ من الان زمین هم دارم. اما نه میفروشم نه میخرم. چون بفروشم ارزون باید بدم بخوام بخرم گرون. وقتی میان میگن میلیاردر های بی پول یعنی چی. طرف ماشینش 1.5 میلیارد شده. پول نداره چراغشو بخره عوض کنه. این سود کردنه نه؟ سود وقتیه که تو که کار میکنی تولید میکنی قیمت ها با شیب ملایم بره بالا و تو بتونی خونه اتو بعد از 15 سال بخری. الان بانک هم بهت وام نمیده که بری خونه بخری. چون ضرر میکنه.از ماست بر ماست و فلان نکن. جونمون کف خیابون بود. این همه اعتراض ایدئولوژیکی. من اصلا نمیفهمم اینجا یک تعداد بدون سواد اولیه که حتی نمودار مازلو رو هم بدونن میان از رفاه و فرهنگ انسانیت حرف میزنن. همون اول انقلاب سفیر چین اومده بود ایران همونجا برگشت به دیپلمات وقت ایران گفت شما هنوز هم با همون شاه گوشه رینگ افتاده که هنوز زنده بود به دموکراسی میرسین اما با این وضع هیچ وقت نمیرسین. اونا با یک نگاه فهمیدن. ما نفهمیدیم.