به خدا قسم بچه ها یونی داشتم 26 خریدم سر 26.5 فروختم چون راکد چند وقت بعد دیدم رسید 35 با اون گول چین لینک خریدم سر 29.8 دلار که بد تو ضررم میترسم بفروشم یه بترکه بره سر 34 یا 35 دلار💔
ما هم دچار همین لینک شدیم دقیقا از ترس پامپه ک نمیتونم بفروشم
یکی از بزرگترین تریدرهای دنیا بعد از سالها تجربه ازش پرسیدن سخت ترین قسمت ترید چیه جوابش خیلی قشنگه و تنها دلیل ضررمن و شما همینه گفت :سخت ترین کار یک تریدر هیچ کاری نکردنه کاری که خیلی وقتها ما نمیتونیم بکنیم یک ماه یه ارز رو نگه میداریم بعد خسته میشیم با ضرر یا با کمی سود میفروشیم بعد چند وقت میبینیم میترکه میره بالا من از وقتی حرف این مرد رو الگو قرار دادم موفق شدم بچه ها تکلیف پولتون رو روشن کنید بخشی برای هولد بخشی برای ترید بخش هولد رو واریز کنید تو کیف پول فراموش کنید بخش دیگش رو ترید کنید اونم نهایت دوتا ارز رو بخرید طمع نکنید با ۱۰ تا ۲۰ درصد سود بدید بره اگه موفق نشدی هرچی خواستی به من بگو من اوایل ژانویه دنت خریدم هولد کردم خدا رو شکر ۵۰ برابر شد هنوز هم دست نزدم ولی با بخشی از پول تریدم تقریبا ۵بار همین دنت هر وقت اصلاح خورد خریدم با کمی سود فروختم یعنی هم هولد کردم هم ترید مشکل شما و من (قبلا)اینه که این دوتا رو از هم جدا نمیکنیم نمیدونیم میخوایم هولد کنیم یا ترید واسه همین خیلی وقتا یه ارزی میرسه به سقف جدید ما نمیفروشیم تا میاد پایین یا زود میفروشیم حتما حتما حتما اینکارو انجام بدید شک نکنید نتیجه اش موفقیت خواهد بود