سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزيز .با توجه به نمودار ايچيموكو ابر صعودي كومو شكل گرفته وشيب ابر هم به سمت بالا ميباشد و چيكو اسپن a هم در بالا قرار گرفته در تايم فريم 4 ساعته خط تنكنسن وكيجون سن هم زير خط نمودار قيمت هستند و اين هم خودش يه نكته مثبت در روند صعودي و اگر خط چيكو اسپن هم بالاي نمودار قيمت قراد بگيره ميشه اميدوار باشيم به روند صعودي تزوس دوستان اين نظر شخصي منه لطفا معيار خريد و فروش قرار نديد .موفق و پر سود باشيد .
سلام بزرگوار اول باید ببینید تزوس دارای روند هست یا نه اگه در حالت بدون روند باشه ایچیموکو اعتبار نداره. هر اندیکاتوری رو در هر وضعیتی نمیشه استفاده کرد باید با جزییات بیشتری مطالعه کنید
سلام دوست عزیز بله فرمایش شما کاملا درست هست ولی بنده تا الان خیلی از ارزها رو با همین نمودار و با تحلیل خودم به سود خوبی رسیدم روزی هم که بنده تحلیل گذاشتم قیمت تزوس 114 بود امروز تا ۱۲۶ هم رسید .خدا شکر من همیشه با تحلیل و نمودار جلو میرم مثل بعضی از دوستان با ایشالاه ماشالاه جلو نرفتم .چشم مطالعه هم بیشتر میکنم ممنون از راهنمایی شما
سلام مرسي از دوستاني كه ديس لايك دادن .تحليل و نظر قبلي من مشخصه قيمت امروز تزوسم مشخصه .از اون اقايي هم كه گفتن مطالعه بيشتر كنيد هم تشكر ميكنم .ولي امروز منم به نوبه خودم خدمت شما دوست عزيز ميگم كه شما هم حتما اطلاعات خودتونو بالاببريد كه نسنجيده حرفي نزنيد .موفق باشيد .
این موضوع به صورت خود کار بعد از 2 روز بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.