خرید در صرافی

این سهم چرا اینقد بیخود شده یکماهه ۱۵ درصد منفی داده ولی هیچ سهم دیگه ای که رتبش بالای هزاره تو یکماه حداقل سودی داده این مثلا قرار بود همه رو خوشبخت کنه

دوست عزیز به توهین های پر مدعایان بی علم توجه نکنید.از بورس اومدید عیبی نداره و اگر از واژه سهم به جای توکن یا ارز استفاده کردید یا هر اشتباه دیگر هیچ عیبی نداره.من بارها گفتم که وارد بورس ایران نشید ولی متاسفانه این رویداد بد رخ داد.الان بحث ارزه و مواظب باشید تکرار نشه واستون قربان.تفاوت عمیق بازار ارز با بورس در عین شباهت هاش باید مورد توجه قرار بگیره.
امیدوارم موفق باشید.

از این کامنتت معلومه بیشتر از این هم قراره ضرر بکنی. پولتو بردار برو همون همون جای قبلیت یعنی بورس.

اینقدر بدم میاد از اینایی که از بقیه ایراد میگیرن و میگن چرا گفتی سهم برو به بورست
اقااااای عزیز همه ادمایی که اینجا هستن یه زمانی تو بورس بودن من تو و همه اینایی که دارن این کامنت رو میخونن پس ادای اونایی که تو بورس نبودن رو در نیااااااار
اقاااااا من تو بورس بودم چووووون دوست داشتم زندگیمو خیلی زودتر متحول کنم .ما ایرانیا بس سختی کشیدیم دنبال راه چاره ایم و مجبور میشیم دست به دامن بورس و ارز دیجیتال و … بزنیم.ما لایق بهترین هاهستیم