سلام دوستان من تازه اومدم توبازار ارز دیجیتال لطفا پیشنهاد شما برا خرید کدام ارز هست ممنون میشم راهنمایی کنید
ترون زیاد بخر و ریپل بایننس کویین چندتایی بخر کاردانو پولکادات مانا تتا الکتریوم و btt ..bat ..pvt اینایی که گفتم تو اصلاح بخر عالی هستن
درباره این ارز هایی که نام میبرم خودت توی گوگل تحقیق کن که واسه چی اومدن هدف هر یک از ارز هاچیه و با تحقیق و تفکر خودت بعد تحقیق ارز هارو بگیر
Btt
Win
Vet
Hot
Zilliqa
Dogecoin
ADA
Trx
Xvg
Dgb
Xlm
Bat
Zrx
Mco
Poly
Enj
Dent
Link
شاید فکر کنی دارم باهات شوخی یا قصد آزارتو دارم نه این ارز ها نسبتا ارز های خوبین درباره همشون تحقیق کن پروژه هاشونو چک کن هزینه انتقالشون هم بدونی بدونی بد نیست چون بعضی از ارز ها بر پایه اتریوم هستن و کارمزد های وحشتناک و کمر شکن میگیرن که با خرید کم اصلا به صرفه نیست
واسه تحقیق درباره ارز ها میتونی از برنامه coin market-cap استفاده کنی که یه توضیح مختصر و اهداف ارز های مختلفو میگه بهت
الان وقت خرید نیست این شخصی ک چشم بسته بهت گفته btt اشتباه میکنه این ارز الان در اوج قیمتش هست و در این لحظه خریدش اشتباهه اکثر ارزها الان بالا رفتن و فعلا برای ورود درست نیست اینو مطلع باش ک دیر و با تحقیق خرید بزنی خیلی بهتر از اینه ک باعجله خرید کنی اصلا هم با کامنت کسی خرید نزن اینجا شما مثلا واسه امتحان ی ارز ک صد درصد رفته بالا پیام بده بخرم همه لایک میکنن الکی چون عشق لایک هستن